reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie wieczorkiem :-D

Strasznie jestem zmęczona......od rana musiałam być w pracy, niby na chwilę, ale zeszło mi do 14....potem musiałam z Mają jechać na pobranie krwi - a strasznie się boi i panikuje. Płakała, ale jakos dała radę :tak: A potem pojechałyśmy na śmieciowe jedzenie :sorry::-p:laugh2:

Kamcia, Venice - bardzo, bardzo mocno trzymam za Was kciuki i szczerze wierzę, że wszysto dobrze się skończy.

Ja nie przebieram tak nogami do następnej wizyty. Przy pierwszej ciąży tak, odliczałam godziny :-D:-p ale teraz już jestem bardziej spokojna :-)
Od kilku dni mam dość dokuczliwe mdłości....nie mogę patrzeć na jedzenie, a jednocześnie nie mogę być głodna....

Ja mialam w poprzedniej ciazy splaszczony pecherzyk ale był też nieregularny i dziwny, dziecko obumarlo,ale jak już pisałam ja mialam zasniad, choroba ciążowa a to zdarza się 1 na 1000. Wpisz w necie płaski pecherzyk tam są foty i było ok.

Kamcia zobacz sobie na moje zdjęcie z usg chyba na 3 stronie jest w odpowiednim wątku, też nie mam pecherzyka okrągłego tylko bardziej spłaszczony i nic mi lekarz nie mówił, wrecz przeciwnie, mówił, ze wszystko ok i prawidłowo.

Hello
wczoraj nie miałam siły już pisać popołudniu zadzwoniła do mnie siostra czy pojadę z nią i jej córką na pogotowie bo ją noga boli okazało się że ma stan zapalny i woda jej się zbiera w biodrze

u mnie mdłości najgorzej są w nocy prawie codziennie muszę jeść bo nawet do toalety nie potrafię wstać bo w głowie się kręci

Witam się dziewczyny z pracy!

Kamcia, jak się okaże w styczniu, że wszystko w porządku, a na pewno się okaże, to musimy zrobić wirtualną imprezkę ;-)

Współczuję Wam dziewczyny mdłości, ja odpukać nie wiem, co to znaczy (w pierwszej ciąży też nie miałam). Za to czekam na zgagę, która w poprzedniej ciąży była moją nieodłączną towarzyszką do samego końca.

Kasiulka, Ty już wkroczyłaś z impetem w trzeci miesiąc :-)

Witajcie :)
Wczoraj w końcu udalo nam sie choinke ubrac, syn zachwycony... tam gdzie nie siegal to pokazywal gdzie wieszac :p w rezultacie w tym roku mamy choinke by Maks :D czytaj bombka na bombce popowieszana :D
O dziwo wczoraj mdlosci wieczorem nie mialam ale wstret do jedzenie pozostał... maz na mnie krzyczy bo slabo mi sie robi czasami... zrobilam wczoraj szpinak z ryzem to troche pojadlam, a dzis zrobie szpinak w picie :) jutro do odebrania mam wyniki krwi... zobaczymy czy wszystko dobrze, nie ukrywam, stresuje sie troche.
Milego dnia życzę.

witajcie ;-) jutro w końcu rozpoczne 9 tydzień ;-) przy niektórych to czuje się taka strasznie do tyłu :-)
mdłosci dziś się troche odezwały, ale w sumie niech są, bo bez nich gorzej. Wizyta za tydzień. Nie mogę się doczekać!

reklama
Witajcie

Dopiero 9:40, a ja się czuję jakby już południe było... Amelka w nocy się popsuła :( nie chciała spać bardzo płakała, Mąż przyniósł ją do nas do sypialni i było po spaniu ... Bo mój Robaczek to taki wędrowiec, śpi a kręci się i wierci, najlepiej byłoby spać na mamie :/ kilka razy chciałam ja przenieść ale się wybudzala :(

SPAĆ!!!

Do góry