reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Julka ja mam 7 tyd 3 D to dopiero jestem w tyle...

U mnie mega zmęczenie, usnelam wczoraj razem z młodym po 21. Ogólnie czuję się słabo i ciężko mi dojeżdżać do pracy a za bardzo nie chcę już iść na zwolnienie bo w tym roku dużo mnie nie było w pracy w związku z leczeniem małego...

reklama
Witam się :tak:

Malinko no to Lenka identycznie tez jak jej nie dać cyca czy tulić , i mówić, ze cycuś śpi to drze się i wygina, z tym , ze Ona budzi się jakieś 2-3 razy :confused2:. Z Martynką moją jakoś odstawienie w nocy poszło bez najmniejszego problemu. Właśnie cycuś śpi zadziałało:-).

Ja dzisiaj wizyta i też nie mam karty ciąży , mam nadzieję, ze już dzisiaj ją założą. Tam wpisują datę pierwszej wizyty i mam nadzieję, ze to wystarczy do becikowego przecież pierwszy raz byłam w 8 tygodniu jakoś, potem skierowanie na badania, zanim je porobiłam to mi chwilę zeszło.

Julka takie ciągnięcia to normalne są, wszystko się rozciąga, macica się przygotowuje :tak:

Ja też nie mogę być głodna bo wtedy mdli najgorzej.

Wizytę mam o 17,40 po pracy odbiorę dziewczynki zawiozę do domu , mąż ma wrócić wcześniej i zostać z córeczkami a ja jadę . Wieści pewnie będą jutro rano.

Hope, u mnie na hasło "cycuś śpi" jeszcze gorsze krzyki, ale jak dam choć na chwilę possac i zaraz mowie, że nie ma już am to puszcza, pije piciu i idzie spać :)

Powodzenia na wizycie, u Ciebie to już 12 tydzień o_O

Hejka Kochane ale się ciesze że mogę się zalogować w pracy w domu zawsze coś do zrobienia a tu jak poświecę ta chwilkę by wam coś napisać to świat się nie zawali :)
Musze się przyznać że właśnie zjadłam cała czekoladę ehh porażka :)

Iwona zawsze miałaś problemy z krwią z nosa czy teraz się nasiliły? Może jesteś osłabiona.mam nadzieje że szybko minie

Venica powodzenia u dentysty brr nie przepadam

Hope powodzenia na wizycie :) na pewno dostaniesz dziś kartę ciąży.

reklama
Do góry