julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Jest tu mamusia co bierze eutyhox w dawce 150
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja będę na badaniach w sobotę, ile tak mniej więcej płaciłyście za cały pakiet łacznie z grupą krwi, morfologią, moczem i tymi przecwidziałami, HIV itp..?
hej dziewczyny!
A czy wywszystkie juz robiłyscie pierwsze badania krew, mocz itd???
Dziewczyny jak to jest z tymi mdłościami ? mi się uspokoiły, czuje sporadycznie a jeszcze 3 dni temu czułam je non stop. wczoraj i dziś ze smakiem zjadłam obiad co mi się nie zdarzało wcześniej. zaczynam się stresowac ze coś jest nie tak. powiedzcie mi ze jestem nienormalna. juz wole mieć te mdłości i wiedzieć że jest ok..
O tutaj wspominałaś o szpitaluwitam że śniadaniem .... i garścią tabletek jako deser
Mówicie badania ..ja na 22 tylko tsh i krew ogólnie.... Nadal mnie to wszystko przeraża...taka prawda.
Najgorsze jest z moją mamą....wydzwania żebyśmy na święta przyjechali i jedno i to samo...ale to jednak 500km więc mówię jej że nic nie wiadomo czy się uda i ona swoje że musimy ,że ona sama w święta i marzy o tym żebyśmy byli...k....! O ciąży nie wie ,i chciałam bardzo żeby jeszcze długo nie wiedziała .Nie mam w niej wsparcia ...Już przy Mikim słyszałam kilka gorzkich słów...i zeroooo wsparcia ....
Błękitna miłe poczytać że na nfz się starają....ja już sama nie wiem co mam z lekarzami robić....a chce iśc jeszcze do innego lekarza...czy na nfz czy prv ze szpitala gdzie wcześniaki się rodzą i jest podwyższona referencyjność....
Fazerka za klika dni kończę 36....wiec 40 coraz bliżej :/
MamaWiki kciukasy za wizyte u mnie masz !
Dziewczyny a od którego miesiąca do szkoły rodzenia? Bo troszkę niezorientowana jestem chętnie bym się zapisała