reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Olciak ta myjka służy do sprzątania podłogi? Ja tez mam wizytę dopiero w nowym roku dokładnie 5go. Też będę oczekiwać, ale wtedy liczę, że bedzie mega miło bo dzidziol sporo urośnie [emoji6][emoji173]️

reklama
[QUOTE=Anulka Anka nic mi nie mów o tyciu mam wrażenie, że tyje z dnia na dzień! Czuje się z tym okropnie i aż boje myśleć co będzie dalej... Też już mam 3 kg na plusie- masakra

Julka kilka wdechów i spokojnie dobrze że mijają tak powinno być :) Mdłości są okropne wiec tylko się cieszyć że mijają :)

Olciak ja mam wizytę 29.12 z powodu prenatalnych ale to tylko kilka dni i to swateczno sylwestrowych nawet nie wiesz jak zleci :)

Anulka witaj :) a gdzie dokładnie na Śląsku ja Skoczów pomiędzy Cieszynem a Bielskiem :)
Szkołę rodzenia polecam naprawdę byłam chodziłam i szczerze przeszłabym się raz jeszcze. W szkole rodzenia maiłam przyjemność poznać położna przy której później rodziłam to ona oprowadziła mnie po całym oddziale pokazała co i jak a potem w czasie porodu była wielką podpora. Mówiła do mnie kwiatuszku Myszeczko Rybeczko i takie tam hehehe a najlepsza była na końcówkę tak mi powiedziała "No malutka wiem to jest przejeb.. tez to przechodziłam ale jeszcze chwila a poznasz osobę którą pokochasz nad życie " No zrobiłabym dla niej wtedy wszystko nawet na głowie stanęła :)

Julka dasz radę ,choc wiem że czekanie jest koszmarne ...A potem jak się juz idzie to z nerwem ...O widzę że z okolic Bochni -całkiem blisko Krk :D
Właśnie zapisałam sie na prenatalne -4.01....obym doczekała...
Karolina85 obyś miała rację....zmęczona jestem ciagłymi problemami...
Jolcia wspominałam o szpitalu ? gdzie ? rodziłam i w Żeromskim i w Ujastku...
AniaFania ...też nienawidzę prasowania ,to mój wróg,ale cóż zrobić jak już kopa się zebrała....

julita1212 moje TSH wynosi 1,82. MalinowaMarta to mnie pocieszyłaś:-p że nie jestem jedyną która już przytyła, u mnie w rodzinie to w ogóle straszna tendencja do tycia i wszystkim kobietą po ciąży sporo tłuszczyku zostało, boję się że ze mną też tak będzie. AniaFania ja właśnie z Cieszyna więc "rzut kamieniem" :-) to naprawdę cudowna położna bo różnie się słyszy i szczęście że z nią rodziłaś. A gdzie ta szkoła bo chyba też tam się zapisze ale faktycznie tak jak mówicie później, a chodziła któraś z partnerem czy raczej nie jest to zbyt popularne? Venicee wytrzymasz do 4go, choć wiem że to nie łatwe ja mam 23.12 a juz przebieram nogami :-D Co do myjki parowej bratowa się właśnie zaopatrzyła i chwali sobie.

reklama
Właśnie chciałam taka myjke full opcje za niewielkie pieniądze bo stawiamy do Wiec wydatków jest sporo. Dostałam taka 12w1 myje podłogi dywany okna kafle kibelek piekarnik itp. Ma tez opcje wlasnie z prasowaniem na wieszaku ale tego nie probowalam i powiem szczerze srednio co do tego jestem przekonana. Poki co wypucowalam podlogi dywany (nie wiedzialam ze sa az tak brudne) oraz kafle i lustra wszędzie gdzie się da. Jako ze nie jest to myjka z najwyższej półki trzeba trochę scierka czasami jej pomoc ale generalnie jestem zadowolona. Umywalka lśni bez żadnej chemii a powiem szczerze ze jej zapach ostatnio okropnie mnie denerwuje:)

Do góry