reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja lubię prasować :) Wpadajcie z praniem do mnie :-)
Moje dziecko dostało dzisiaj paczkę mikołajową z pracy i zaraz idę wybrać sobie smakołyk do kawy :D

reklama
Julka nie bedzie tak zle zleci szybko zobaczysz.
Madziolina ja tez mam ta sama wage ale wieczorem tez mam wydety brzuch zawsze.
Venice bez takich mi tu, doczekasz jak kazda inna! Ja tez nienawidze prasowac.. Prasuje jak musze.
Malinowamarta moj maz mial takie jak go poznalam i bylo do dupy, sukienke na lato to to uprasowalo ale juz pogniecione rzeczy to zapomnij.
Olciak tak piszesz i mi by sie tez przydala, nie moge wachac zadnych srodkow bo mnie odrzuca.
Kamcia swietnie problem z praca z glowy, super.
Malinka moja duza ale pamietam ze jak ja odstawialam ja od cycka to moj maz do niej chodzil w nocy i robila takie histerie przez kilka dni ale potem przestala jak sie budzila to jej dawalismy wody. Pierwsze dni byly najgorsze.

faktycznie wysoko. ja bym na twoim miejscu nie czekała na wizyte tylko jutri bym już wzięła 150 albo 170 nawet. musisz je szybko obniżyć. ja ostatnio miałam 2,54 i zwiększyłam dawkę o 25. ja leczę się na tarczyce od 7 lat. przez pierwsze 3 kąta z lekarzem, resztę sama. mojej siostrze w ciąży ja ustawialam dawkę bo też jej co chwile skakała.

reklama
Witajcie! Nie było mnie tylko jeden dzień i 10 stron do nadrobienia :eek: :-D

Myślę, ze każdą się boi. Ja tez bardzo, bo już miałam taką sytuację, ale trzeba myśleć, ze co ma być to bedzie, jakiś los jest nam pisany i Bóg nam coś już zaplanowal
Otóż to!!!! :tak:

Gwiazda, to dobrze, że już jest lepiej! Oby tych ataków już nie było!
MamaWiki - to będziemy wzajemnie za siebie trzymać kciuki! Cieszę się z Twojej udanej wizyty :tak:
Justa, ja nie robiłam jeszcze badań.
Mendoza - ja też z późniejszym terminem. W piątek będzie 7 tydzień i 6 dni.
Kitty, gratki i witaj!
Julka, rozumiem Cię. Też takie schizy mam...z mdłościami źle, bez jeszcze gorzej :/
Jolcia, a na co choruje Twoja Asia, jeśli mogę zapytać?
44Olcia, też się boję tych kolejnych wizyt. Żeby właśnie czegoś takiego nie usłyszeć.
Kkasiulka, gratuluję cudnych wieści po wizycie :-)
Venicee, super, że jest ok! Krwiak się wchłonie. Tego Ci życzę!
Panna_Migotka, ja też rocznik 82;-)
Ruda, plamiłaś? Ale teraz już nie?
Agunia, Hope - trzymam kciuki za wizyty w czwartek!
Needi - świetne wieści!
Błękitna Orchidea - napisałaś co i jak po wizycie? Bo chyba nie widziałam. Jak tam?
Lutka, Anulka - witaj!
Zoja, AniaFania, MalinowaMarta - gratki szczęśliwej wizyty :-)
Iwonaimaja - nie biorę jeszcze witamin. Brałam falvit, ale mi się skończył. Biorę teraz tylko kwas.
Maryńka, też mi mówili, że duże dzieci po witaminach w poprzednich ciążach i takie były :tak: 3750 i 4 kg.
Kamcia, co Ci powiedzieli na wizycie? Opisałaś w odpowiednim wątku? Główka do góry! Będzie dobrze! Tego życzę!

Dziewczyny, czy piersi jak zaczęły boleć jakiś czas temu to tak powinny boleć już do końca ciąży? Czy też na jakimś etapie przestają? Jeśli tak, to kiedy?

Do góry