reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Wizyta u dentysty przełożona :(
Dzisiejsza zachcianka:kajzerka z twarożkiem i dżemem truskawkowym + szklanka mleka mniam!
W ogóle zauważyłam,że mam ochotę tylko na zimne- kanapki,owoce,sałatki. Obiadowe aromaty mnie odrzucają.
Ja biorę Prenatalne Uno do 12tygodnia (kwas foliowy,jod,witaminy b6i b12,witamina D i imbir).

reklama
Ja to mam prawie całą garść tabletek bo biorę kwas foliowy, Vit D, Vit C, żuravit, Asmag Forte, do tego jeszcze acard bo wyszło mi za wysoką krzepliwość krwi i Euthyrox bo wyszło podwyższone TSH, w poprzedniej ciązy brałam tylko kwas foliwy ale mam zaufanie do tego lekarza więc co to każe to biore:)

Ja biorę jedynie kwas foliowy, nic wiecej lekarz nie kazał, a z wyników wynika, że żelaza to mam nawet powyżej normy

Ja narazie tylko kwas :)

Venicee ktory jestes rocznik?
O ktorej masz wizyte?

Zoja daaaawno Cie bie było... czesciej bywaj proszę :)

Lutka@ witam :)
Zapraszam do zapisania sie na lipcowa liste :) dane proszę wyslac mi na priv :)

Jestem.
Do lekarza miałam na 16...ale tam zajęcie kolejki się liczy a nie ta godzina/durne to bardzo ,wiem/
Byłam w gab. 14:30 -i byłam 7 w kolejce czyli jakieś 2-3h.... Ważenie ,ciśnienie i usiadłam w kolejce.Wyszła 1 Pani i lekarz z kolejki mnie wywołał. Usg po brzuchu i dowciapne . Maleństwo żyje ,rośnie,kopie ma jakieś 2,95cm...Jednak żeby wesoło nie było mam zagrożenie krwawienia, bo mam krwiaka .. co za tym idzie nadal ryzyko poronienia... Z dobrych wieści łozysko z tyłu gdzieś-lekarz bał się przodującego przy bliznach ,co niesie zagrożenie przy porodzie oraz wycięcie macicy....
wizyta 22.12.
aaa i mam skierowanie na usg prenatalne ...
Ja stara dupa Fazerka jestem :D a mówi sie że płodność czym bliżej 40 maleje...chyba nie u mnie..
Hej Lutka !

reklama
Do góry