reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Wizyta u dentysty przełożona :(
Dzisiejsza zachcianka:kajzerka z twarożkiem i dżemem truskawkowym + szklanka mleka mniam!
W ogóle zauważyłam,że mam ochotę tylko na zimne- kanapki,owoce,sałatki. Obiadowe aromaty mnie odrzucają.
Ja biorę Prenatalne Uno do 12tygodnia (kwas foliowy,jod,witaminy b6i b12,witamina D i imbir).

reklama
Ja to mam prawie całą garść tabletek bo biorę kwas foliowy, Vit D, Vit C, żuravit, Asmag Forte, do tego jeszcze acard bo wyszło mi za wysoką krzepliwość krwi i Euthyrox bo wyszło podwyższone TSH, w poprzedniej ciązy brałam tylko kwas foliwy ale mam zaufanie do tego lekarza więc co to każe to biore:)

Ja biorę jedynie kwas foliowy, nic wiecej lekarz nie kazał, a z wyników wynika, że żelaza to mam nawet powyżej normy

Ja narazie tylko kwas :)

Venicee ktory jestes rocznik?
O ktorej masz wizyte?

Zoja daaaawno Cie bie było... czesciej bywaj proszę :)

Lutka@ witam :)
Zapraszam do zapisania sie na lipcowa liste :) dane proszę wyslac mi na priv :)

Jestem.
Do lekarza miałam na 16...ale tam zajęcie kolejki się liczy a nie ta godzina/durne to bardzo ,wiem/
Byłam w gab. 14:30 -i byłam 7 w kolejce czyli jakieś 2-3h.... Ważenie ,ciśnienie i usiadłam w kolejce.Wyszła 1 Pani i lekarz z kolejki mnie wywołał. Usg po brzuchu i dowciapne . Maleństwo żyje ,rośnie,kopie ma jakieś 2,95cm...Jednak żeby wesoło nie było mam zagrożenie krwawienia, bo mam krwiaka .. co za tym idzie nadal ryzyko poronienia... Z dobrych wieści łozysko z tyłu gdzieś-lekarz bał się przodującego przy bliznach ,co niesie zagrożenie przy porodzie oraz wycięcie macicy....
wizyta 22.12.
aaa i mam skierowanie na usg prenatalne ...
Ja stara dupa Fazerka jestem :D a mówi sie że płodność czym bliżej 40 maleje...chyba nie u mnie..
Hej Lutka !

reklama
Do góry