reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć dziewczyny, długo mnie nie było, sorry ze się nie odzywałam :( w ogóle nie miałam czasu, ciągle praca dom i córka, do tego mam mdłości wymioty i ciągle spać mi się chce. Dziś już nie dałam rady wstać i stwierdziłam ze zostaje w domu.

Byłam ostatnio i gina i wszystko jest ok. Ciąża wcześniejsza niż z ostatniej miesiączki wiec termin mam z usg na 12 lipca 2016 :) zaczynam teraz 10 tydzień.

błękitna mam to samo ból straszny . a na dodatek nie mogę chodzić w jensach normalnych musze kupić jakieś leginsy i tuniki bo inaczej to nie dam rady w domu tylko dresy ; (

błękitna mam to samo ból straszny . a na dodatek nie mogę chodzić w jensach normalnych musze kupić jakieś leginsy i tuniki bo inaczej to nie dam rady w domu tylko dresy ; (

Denerwujesz się tymi bólami pewnie.. Ja dostałam duphaston profilaktycznie bo niby progesteron wysoki, nie wiem skąd te bóle :( martwię się ze cos nie tak..

Ja tez na tych tabletkach jestem tak profilaktycznie ale ból czasem jest nie do zniesienia leżę i się nie ruszam i pocieszam się eklerkiem z bita śmietaną; )

reklama
Do góry