reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny. Ja trafiłam do szpitala. Z soboty na niedzielę, po 24 zaczął boleć mnie brzuch i zaczęłam krwawic, prawie zemdlalam. Myślałam, że poroniłam, ale w szpitalu okazało się, że serce bije i że mam krwiaka. Wczoraj po południu przestałam krwawic, na wkladce mam tylko małe brązowe plamki, ale lekarz jeszcze dzisiaj nie puścił mnie do domu :(

trzymamy kciuki:)

reklama
sa dwie szkoły czy lepiej wiedziec czy tez nie.
Moja bratowa wpadła w depresje,nie była wogóle przygotowana na taka sytuację,więc nie wiem co jest lepsze.

Cześć
Ruda Ty się trzymaj, leż i nie denwrwuj.
W sobotę mnie polamalo w pół przy odkurzaniu. Mam trochę chory kręgosłup na odcinku lędźwiowym.

Ruda trzymam kciuki. I leż grzecznie żeby Ci krwiak całkowicie zszedł.

Wiedzieć czy nie. Wszystko zależy od indywidualnego podejścia. Ja wolałam wiedzieć.

AguniaGR

a jak Twoje TSH?ginekolog mi powiedział że kobieta w ciąży powinna mieć poniżej 2,5, endokrynolog natomiast dał euthyrox i powiedział że zbijamy do poziomu poniżej 2 w pierwszym trymestrze.

Jej ale historie... Ja nie wiem czy bym chciała urodzić takie dziecko jeśli bym się dowiedziała przy badaniu.
Ruda a Tu lez spokojnie i odpoczywaj jak mus to mus

reklama
witam
Dziękuję tym co pytały.... kochane jesteście :D
Dziś nie mam siły każdej odp....Ostatnio koszmarnie się czuję ,wczoraj prawie cały dzień przeleżałam..słabo mi się robiło ;/ dobrze że naszym krzykaczem mąż sie zajął....Nadal na wkł. brązowe ślady...ehhhh spokój u mnie to chyba nowość...
Ruda trzymam kciuki za Ciebie ! widzisz ciesz się kochana ....mnie z dużym krwawieniem tydz. temu do domu odesłali....
Ja tym razem bardzo boję sie usg genetycznego.... w końcu zaszłam w ciążę przy hormonach ;/ Boję się nawet o tym myśleć .....

Do góry