reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
O matko straszne to
Mendoza813
Julka u mnie to samo, czuję się jakbym ciągle była na kacu :-(witajcie ;-) u mnie podobnie chociaż nie wymiotuje, ale mdłości od rana do wieczora a nawet w nocy, także nie chcą mnie opuścić ;-)
Ewel, historia jak z koszmaru. I na żadnym usg w międzyczasie nic nie było widać? W przypadku Downa to chyba kość nosowa jest nieprawidłowa, przecież ktoś powinien to zauważyć :-(U mojej bratowej genetyczne wyszły okej,miała 31lat,brak obciążeń w rodzinie i zespół downa,okazało się dzień przed porodem;/
Testów pappa nie robila bo nie było wskazań
zresztą wole chuchać na zimne;/
Pierwszą ciąże też mialam nie za ciekawą.Na połówkowym stwierdzono pępowinę dwunaczyniową.Lekarz powiedział,żeby sie nią jakos specjalnie nie przejmować,bo bardzo rzadko zdarzaja się komplikacje z nią związane.Niestety trafiło na mnie;/ i urodzilam syna w 31 tygodniu z masą urodzeniową 1250 i 43cm,zatrzymal się wielkościowo na 29 tygodniu.Na szczęście wszystko zakończylo się dobrze.
Pierwszą ciąże też mialam nie za ciekawą.Na połówkowym stwierdzono pępowinę dwunaczyniową.Lekarz powiedział,żeby sie nią jakos specjalnie nie przejmować,bo bardzo rzadko zdarzaja się komplikacje z nią związane.Niestety trafiło na mnie;/ i urodzilam syna w 31 tygodniu z masą urodzeniową 1250 i 43cm,zatrzymal się wielkościowo na 29 tygodniu.Na szczęście wszystko zakończylo się dobrze.
MalinowaMarta
Nie zazdroszczę przeżyć... U mnie w rodzinie nie było chorób tego typu, zreszta czasem zastanawiam sie co by zmieniło gdyby dowiedzieć sie teraz? Stres który wcale nie sprzyja ciąży a i bywa tak ze potem albo dzieci jednak zdrowe albo chore mimo ze miały byc zdrowe... I bądź tu mądry
AguniaGR
Faktycznie zdarzają się takie sytuacje. Moja ginekolog mówiła, że w swojej karierze raz miała taką sytuację, że wg USG z dzieckiem było wszystko ok. kość nosowa, fałd karkowy i serce, a urodziło się z downem. Ale to podobno są bardzo rzadkie przypadki.
ruda@91
Hej dziewczyny. Ja trafiłam do szpitala. Z soboty na niedzielę, po 24 zaczął boleć mnie brzuch i zaczęłam krwawic, prawie zemdlalam. Myślałam, że poroniłam, ale w szpitalu okazało się, że serce bije i że mam krwiaka. Wczoraj po południu przestałam krwawic, na wkladce mam tylko małe brązowe plamki, ale lekarz jeszcze dzisiaj nie puścił mnie do domu
reklama
MalinowaMarta
Ruda najważniejsze, że jest serduszko! Bądź dzielna