reklama
aleksandra_25
Początkująca w BB
Ruda trzymaj się.
Ja mam teraz wizytę 17.12 i będę własnie w 12 tygodniu i będę mieć usg genetyczne no i może już będzie widać płeć choć moje dziecko chyba jest wstydliwe bo serduszka też nie chciało za szybko pokazać ale zobaczymy ktoś pytał o widoczność brzuszka, u mnie już od 6-7 tygodnia zaczął być widoczny może nie jest jakiś ogromny ale już go widać
Ja mam teraz wizytę 17.12 i będę własnie w 12 tygodniu i będę mieć usg genetyczne no i może już będzie widać płeć choć moje dziecko chyba jest wstydliwe bo serduszka też nie chciało za szybko pokazać ale zobaczymy ktoś pytał o widoczność brzuszka, u mnie już od 6-7 tygodnia zaczął być widoczny może nie jest jakiś ogromny ale już go widać
Jolcia_
Fanka BB :)
Olcik- oby udało się z tymi badaniami!
Ruda- dużo zdrówka i sił
Bardzo ciężko pogodzić się z chorobą dziecka, ale chyba trudniejsze jest to jak dziecko urodziło się zdrowe, a choroba w ciągu życia spowoduje jego uposledzenie...
Ruda- dużo zdrówka i sił
Bardzo ciężko pogodzić się z chorobą dziecka, ale chyba trudniejsze jest to jak dziecko urodziło się zdrowe, a choroba w ciągu życia spowoduje jego uposledzenie...
fazerkamm
Jakiej firmy kupilas poduche? Ja kupilam motherhood ale jeszcze do mnie nie dotarla, dzisiaj siostra dopiero paczke bedzie wysylac.Cześć dziewczyny Mikołaj wczoraj przyniósł mi poduszkę taka do spania dla kobiet w ciąży i jednocześnie do karmienia podobno też się przydaje. Dziś pierwsza noc przespana na niej i jestem zadowolona. Mój problem to głownie to, że spałam zawsze na brzuchu, a dzięki niej przespałam cała noc na boku. Ale nie myślcie, że ten Mikołaj taki domyślny pojechałam z mężem do smyka i sama oczywiście sobie wybrałam... A jaki dylemat był jak widziałam takie ładne z różem które by pasowały dla córeczki ale nie mogłam w razie czego skrzywdzić synka wiec wybrałam neutralne. Ewel1984 to super który to będzie tydzień u Ciebie 22 grudnia? Ja wizytę mam jutro! Ale się cieszę a genetyczne pewnie w styczniu na początku.
Lez, odpoczywaj dla swojego i dla dobra dzidziHej dziewczyny. Ja trafiłam do szpitala. Z soboty na niedzielę, po 24 zaczął boleć mnie brzuch i zaczęłam krwawic, prawie zemdlalam. Myślałam, że poroniłam, ale w szpitalu okazało się, że serce bije i że mam krwiaka. Wczoraj po południu przestałam krwawic, na wkladce mam tylko małe brązowe plamki, ale lekarz jeszcze dzisiaj nie puścił mnie do domu
Ruda trzymaj się.
To poprosimy zdjecie na odpowieni watek
Venicee bedzie dobrze! Trzeba wierzyc w to i nie pisac w glowie czarnych scenariuszy.. mojego kuzyna dziewczyna tez zawsza w ciaze przy braniu hormonów, cora zdrowiusienka
mamawiki32
Ruda dużo zdrówka i siły!
Ewelina widzę, że miałaś podobnego kurczaka do mojej. Moja 1150 i 44cm.
My w środę wizyta z wynikami morfologii itd, w poniedziałek pierwsza wizyta u drugiego lekarza i usg wreszcie! Usg genetyczne 7.01
My w środę wizyta z wynikami morfologii itd, w poniedziałek pierwsza wizyta u drugiego lekarza i usg wreszcie! Usg genetyczne 7.01
Ruda dużo zdrówka i siły!
niestety taka w którym tygodniu urodzilaś i z jakiego powodu?
mamawiki32
Ja w 32 ale od 28 już mała nie rosła. Miałam zatrucie ciążowe, obrzęki,wysokie ciśnienie, później na koniec białko w moczu. Do 32 jeszcze mnie trzymali żeby płuca po sterydach zdążyły się rozprężyć i próbowali mi ciśnienie unormować.
mamawiki32
My nie mieliśmy szczególnych problemów po porodzie. 2 dni Cpap, 4dni inkubator, trochę termoregulacja szwankowała ale po 37dniach z wagą 1920 wychodziliśmy do domu. Wszystko pięknie i ok 15 miesiąca pojawiły się pierwsze objawy autyzmu, z którym sobie żyjemy teraz. No i jest bardzo drobna 5lat 17kg.
reklama