reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja cała poprzednia ciaze brałam duphaston i w tej też od początku biorę. Nie zaszkodzi a może pomóc:) gratuluję udanych wizyt!! Ja idę już jutro

Venice coś chyba jest w tym ściąganiu myślami, bo pisać chciałam już wczoraj, ale młody dokazywal :)
Teraz lez i ładnie odpoczywaj żeby już nic się nie działo! :) ale dziwie się, że przy takim krwawieniu odesłali Cię do domu :/ przykre to...

Fazerkamm dużą dzidzia to teraz dużo jeść musisz :D a z dzisiejszych wpisów wnioskuje, że już pozbyłas się mdłości i obu tak dalej ;)

Blekitna super wiadomości :) fasolinka rośnie jak na drożdżach heh :)

Madziolina dobry lekarz to też ważna kwestia, ale grunt, że z malenstwem jest w porządku :D

Malinka pochwal się co nawyrabialas? :)

No to Kamcia jutro może wyjść nowina co?
Aob jak fajnie cię widzieć -cieszę się bardzo....wiesz ja już limit na problemy wyczerpałam moim zdaniem.....masz rację przykre jak cię lekarze zlewają przy aż takim krwawieniu..które wyglądało na poronienie....i tylko o tej natura i natura.....
Dupa mnie boli od leżenia :D czuję się jak wieloryb po mojej zachciance
Madziolina zachcianka co?
Ciekawe co tam u reszty dziewczyn???

fazerkamm uwielbiam greckie przysmaki :-) katujesz mnie tymi suflakami, a taka prawdziwa grecka pite to bym na dwa kesy wrzucila... :-D

gratki dziewczyny, super, ze dzidzie duze i serducha jak dzwony bija!

ja dzisiaj mam maraton filmowy, Mlodego uspalam na hustawce i ogladam Igrzyska Smierci :-) a co. u mnie waga stoi, choc od tygodnia w domu i 0 ruchu, no ale apetyt tez zaden...

mmmm i mam swoje śmieciowe żarcie...ale mi smakuje...
Olcia jutro kciuki za Ciebie !
Julka czyli grzecznie do łóżka co?
Hie hie co dobrego jadlas? Ja w koncu pizze zjadlam :D
Venice coś chyba jest w tym ściąganiu myślami, bo pisać chciałam już wczoraj, ale młody dokazywal :)
Teraz lez i ładnie odpoczywaj żeby już nic się nie działo! :) ale dziwie się, że przy takim krwawieniu odesłali Cię do domu :/ przykre to...

Fazerkamm dużą dzidzia to teraz dużo jeść musisz :D a z dzisiejszych wpisów wnioskuje, że już pozbyłas się mdłości i obu tak dalej ;)

Blekitna super wiadomości :) fasolinka rośnie jak na drożdżach heh :)

Madziolina dobry lekarz to też ważna kwestia, ale grunt, że z malenstwem jest w porządku :D

Malinka pochwal się co nawyrabialas? :)

:tak: :tak: juz duzo duzo lepiej choc jesc bardzo mi sie nie chce... wieczorem tylko mnie mdlosci mecza ale do zniesienia ;)

reklama
Do góry