reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Znalazłam taka tabele

Załączniki

• 1449293581517.jpg
    1449293581517.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Venice nic już zlego nie może się dziać :) i tego się trzymajmy! ;)
A mój Niko od wyjścia ze szpitala zasmarany znów, ale od sierpnia ciągle tak jest i jak narazie pediatra twierdzy, że nic się nie dzieje, bo jest osłabiony po chorobach do tego ząbki i taki okres na chorowanie.. A co mu było tego nikt nie wie :/ na wypisie napisali wirus nieokreślony także wiesz ehhh.. Grunt, że już dobrze się czuje :)
I jak noc była spokojna? :)

Klarolina ją się czuje dobrze.. Dobrze mnie wyczyścili tak, że nic nie leci i nie boli.. Goi się też dobrze :) a jak u Ciebie?
Jest szansa, że może na kolejnym wątku spotykany się razem :) chyba, że będziesz dłużej czekać niż ja planuje ;) ja czekan teraz na @ i ide na kontrole do gin czy w porządku, a wtedy będziemy działać dalej :)

A co do wielkości teraz dzieci to ja bym się biur sugerowała, bo dopiero koło 10-12 tyg powinny być mniej więcej podobnie rozwinięte ;)

Witajcie!

Madzia, gratuluję udanej wizyty :tak: Radość wielka.

Moja fasolka miała w 7 tyg+3 dni 1,18 cm, termin mam na 16-go. Może jakoś liczą wiek ciąży na podstawie usg biorąc pod uwagę np. wzrost i wagę mamy? Bo może jest tak że większe dziewczyny mają większe dzieci i na odwrót. Ale teorię wysmarowałam, nie ma co :happy:

Aob, cieszę się bardzo, że u Ciebie w porządku. Zdrówka dla Nikosia, teraz się wychoruje to będzie z głowy.

Dziś zaczynam 9 tydzień, ło matko :szok: Przyjeżdża też teściowa i się dowie. A ja z młodą idę na Disney on ice :-)

fazerkamm uwielbiam greckie przysmaki :-) katujesz mnie tymi suflakami, a taka prawdziwa grecka pite to bym na dwa kesy wrzucila... :-D

gratki dziewczyny, super, ze dzidzie duze i serducha jak dzwony bija!

ja dzisiaj mam maraton filmowy, Mlodego uspalam na hustawce i ogladam Igrzyska Smierci :-) a co. u mnie waga stoi, choc od tygodnia w domu i 0 ruchu, no ale apetyt tez zaden...
A nie można samych pit w sklepie w PL kupic? Smazysz na oliwie, przyprawiasz sola i oregano i wcinasz ;) ja smaruje sobie filadelfia jeszcze :)
Aob66 jak się czujesz? Ja czytam Was codziennie, jakoś nie mogę przestac.... choć krótko z Wami byłam to jednak bardzo Was polubiłam. Lubię czytać o "Waszych" serduszkach bijacych, to takie piękne. Wierze, że już niedługo i mnie spotka to szczęście. Pozdrawiam Was dziewczynki :)
♥♥ fajnie ze z Nami jestes :) i obysmy my wszystkie niedlugo Tobie kibicowaly i podczytywaly co tam u Ciebie :)
Venice oby tak było jak piszesz :) za dużo tego jak na jedną ciężarną kobitke :)

Fazerkamm czyli wszystko idzie w dobrym kierunku i niedługo całkiem pozbędziesz się mdłości i apetyt też pewnie wzrośnie :D

Kurcze też się do Was przywiązalam choć tak krótko dane było mi być ciąży.. Dobrze, że Wam się układa :) nie mogę doczekać się opowieści z porodowek i zdjęć dzieciaczkow :D
Oby oby ;) ale i tak się boje ze znow 22kg przytyje :p

My do Ciebie tez bardzo sie przyzwyczailiśmy, ja bardzo czesto mysle o Tobie ;) wierze ze juz niedlugo to ja bede czytać Twoje opowieści z wizyt a pozniej z pprodowki ♥♥♡♥♥
Bylam dzisiaj na usg :) widzialam bijace serduszko :* cudowne uczucie .. malenstwo rosnie 3 cm :)) ..
Wszystko dobrze i termin z usg mam na 24 lipca:-) ..
Boze jak ja dzis promienieje .. ;)
Ale jestem szczesliwa ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Super!!!! Usg jest uzależniajace.

Ja to bym znow poszła posluchac serducha a bylam w czwartek :p a maz dopiero po nowym roku mnie umowil na wizyte :/

Dziewuszki to ze tak bardzo roznia sie wielkością nasze fasolki o niczym nie świadczy! Nie stresujcie sie i nie doszukujcie nieprawidlowosci ;) kazde dzieciatko rozwija sie indywidualne ;) na pewno jakby bylo cos nie tak to lekarz by Was o tym poinformował :)

Milej soboty zycze :)

Dla mnie zbytnio mila nie bedzie... M. caly tydzień późno wracał to w weekend tez pracuje :/ az synus wstal rano i pytał gdzie tata i plakal ze nie zdążył buziaka dac tacie i mowil ze nie lubi jak tata pracuje... ehhh

witajcie. Ja w 6 tygodniu i 3 dniu byłam ma usg i kropeczka miała 5,33 a termin mam ma 22.07....dziwne
a ja zaraz pędze na studia :(

reklama
Do góry