reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Znalazłam taka tabele

Załączniki

• 1449293581517.jpg
    1449293581517.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Venice nic już zlego nie może się dziać :) i tego się trzymajmy! ;)
A mój Niko od wyjścia ze szpitala zasmarany znów, ale od sierpnia ciągle tak jest i jak narazie pediatra twierdzy, że nic się nie dzieje, bo jest osłabiony po chorobach do tego ząbki i taki okres na chorowanie.. A co mu było tego nikt nie wie :/ na wypisie napisali wirus nieokreślony także wiesz ehhh.. Grunt, że już dobrze się czuje :)
I jak noc była spokojna? :)

Klarolina ją się czuje dobrze.. Dobrze mnie wyczyścili tak, że nic nie leci i nie boli.. Goi się też dobrze :) a jak u Ciebie?
Jest szansa, że może na kolejnym wątku spotykany się razem :) chyba, że będziesz dłużej czekać niż ja planuje ;) ja czekan teraz na @ i ide na kontrole do gin czy w porządku, a wtedy będziemy działać dalej :)

A co do wielkości teraz dzieci to ja bym się biur sugerowała, bo dopiero koło 10-12 tyg powinny być mniej więcej podobnie rozwinięte ;)

Witajcie!

Madzia, gratuluję udanej wizyty :tak: Radość wielka.

Moja fasolka miała w 7 tyg+3 dni 1,18 cm, termin mam na 16-go. Może jakoś liczą wiek ciąży na podstawie usg biorąc pod uwagę np. wzrost i wagę mamy? Bo może jest tak że większe dziewczyny mają większe dzieci i na odwrót. Ale teorię wysmarowałam, nie ma co :happy:

Aob, cieszę się bardzo, że u Ciebie w porządku. Zdrówka dla Nikosia, teraz się wychoruje to będzie z głowy.

Dziś zaczynam 9 tydzień, ło matko :szok: Przyjeżdża też teściowa i się dowie. A ja z młodą idę na Disney on ice :-)

fazerkamm uwielbiam greckie przysmaki :-) katujesz mnie tymi suflakami, a taka prawdziwa grecka pite to bym na dwa kesy wrzucila... :-D

gratki dziewczyny, super, ze dzidzie duze i serducha jak dzwony bija!

ja dzisiaj mam maraton filmowy, Mlodego uspalam na hustawce i ogladam Igrzyska Smierci :-) a co. u mnie waga stoi, choc od tygodnia w domu i 0 ruchu, no ale apetyt tez zaden...
A nie można samych pit w sklepie w PL kupic? Smazysz na oliwie, przyprawiasz sola i oregano i wcinasz ;) ja smaruje sobie filadelfia jeszcze :)
Aob66 jak się czujesz? Ja czytam Was codziennie, jakoś nie mogę przestac.... choć krótko z Wami byłam to jednak bardzo Was polubiłam. Lubię czytać o "Waszych" serduszkach bijacych, to takie piękne. Wierze, że już niedługo i mnie spotka to szczęście. Pozdrawiam Was dziewczynki :)
♥♥ fajnie ze z Nami jestes :) i obysmy my wszystkie niedlugo Tobie kibicowaly i podczytywaly co tam u Ciebie :)
Venice oby tak było jak piszesz :) za dużo tego jak na jedną ciężarną kobitke :)

Fazerkamm czyli wszystko idzie w dobrym kierunku i niedługo całkiem pozbędziesz się mdłości i apetyt też pewnie wzrośnie :D

Kurcze też się do Was przywiązalam choć tak krótko dane było mi być ciąży.. Dobrze, że Wam się układa :) nie mogę doczekać się opowieści z porodowek i zdjęć dzieciaczkow :D
Oby oby ;) ale i tak się boje ze znow 22kg przytyje :p

My do Ciebie tez bardzo sie przyzwyczailiśmy, ja bardzo czesto mysle o Tobie ;) wierze ze juz niedlugo to ja bede czytać Twoje opowieści z wizyt a pozniej z pprodowki ♥♥♡♥♥
Bylam dzisiaj na usg :) widzialam bijace serduszko :* cudowne uczucie .. malenstwo rosnie 3 cm :)) ..
Wszystko dobrze i termin z usg mam na 24 lipca:-) ..
Boze jak ja dzis promienieje .. ;)
Ale jestem szczesliwa ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Super!!!! Usg jest uzależniajace.

Ja to bym znow poszła posluchac serducha a bylam w czwartek :p a maz dopiero po nowym roku mnie umowil na wizyte :/

Dziewuszki to ze tak bardzo roznia sie wielkością nasze fasolki o niczym nie świadczy! Nie stresujcie sie i nie doszukujcie nieprawidlowosci ;) kazde dzieciatko rozwija sie indywidualne ;) na pewno jakby bylo cos nie tak to lekarz by Was o tym poinformował :)

Milej soboty zycze :)

Dla mnie zbytnio mila nie bedzie... M. caly tydzień późno wracał to w weekend tez pracuje :/ az synus wstal rano i pytał gdzie tata i plakal ze nie zdążył buziaka dac tacie i mowil ze nie lubi jak tata pracuje... ehhh

witajcie. Ja w 6 tygodniu i 3 dniu byłam ma usg i kropeczka miała 5,33 a termin mam ma 22.07....dziwne
a ja zaraz pędze na studia :(

reklama
Do góry