reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Venice oby tak było jak piszesz :) za dużo tego jak na jedną ciężarną kobitke :)

Fazerkamm czyli wszystko idzie w dobrym kierunku i niedługo całkiem pozbędziesz się mdłości i apetyt też pewnie wzrośnie :D

Kurcze też się do Was przywiązalam choć tak krótko dane było mi być ciąży.. Dobrze, że Wam się układa :) nie mogę doczekać się opowieści z porodowek i zdjęć dzieciaczkow :D

reklama
Venice coś chyba jest w tym ściąganiu myślami, bo pisać chciałam już wczoraj, ale młody dokazywal :)
Teraz lez i ładnie odpoczywaj żeby już nic się nie działo! :) ale dziwie się, że przy takim krwawieniu odesłali Cię do domu :/ przykre to...

Fazerkamm dużą dzidzia to teraz dużo jeść musisz :D a z dzisiejszych wpisów wnioskuje, że już pozbyłas się mdłości i obu tak dalej ;)

Blekitna super wiadomości :) fasolinka rośnie jak na drożdżach heh :)

Madziolina dobry lekarz to też ważna kwestia, ale grunt, że z malenstwem jest w porządku :D

Malinka pochwal się co nawyrabialas? :)

Aob66 jak się czujesz? Ja czytam Was codziennie, jakoś nie mogę przestac.... choć krótko z Wami byłam to jednak bardzo Was polubiłam. Lubię czytać o "Waszych" serduszkach bijacych, to takie piękne. Wierze, że już niedługo i mnie spotka to szczęście. Pozdrawiam Was dziewczynki :)

Aob66 jak się czujesz? Ja czytam Was codziennie, jakoś nie mogę przestac.... choć krótko z Wami byłam to jednak bardzo Was polubiłam. Lubię czytać o "Waszych" serduszkach bijacych, to takie piękne. Wierze, że już niedługo i mnie spotka to szczęście. Pozdrawiam Was dziewczynki :)

Jak ja poroniłam to czytałam o czerwcówkach do ich porodów. Obyś nie musiała czekać na serduszko tak długo jak ja.

Aob wiesz dobrze czego ci życze :D jak i Tobie Klarolina ! zostańcie z nami ,choć wiem że to może być ponad Wasze siły ....Też sie do Was przyzwyczaiłam :D
Nieważne jak bedzie nie ucieknę stąd :D
A właśnie Aob jak tam Mikoś?zdrowy ? wiadomo co mu było???
Ja chyba od jakiegoś czasu czuję że jestem zmęczona...może spokojnie całą noc prześpię...oby...

reklama
Do góry