reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja cała poprzednia ciaze brałam duphaston i w tej też od początku biorę. Nie zaszkodzi a może pomóc:) gratuluję udanych wizyt!! Ja idę już jutro

Venice coś chyba jest w tym ściąganiu myślami, bo pisać chciałam już wczoraj, ale młody dokazywal :)
Teraz lez i ładnie odpoczywaj żeby już nic się nie działo! :) ale dziwie się, że przy takim krwawieniu odesłali Cię do domu :/ przykre to...

Fazerkamm dużą dzidzia to teraz dużo jeść musisz :D a z dzisiejszych wpisów wnioskuje, że już pozbyłas się mdłości i obu tak dalej ;)

Blekitna super wiadomości :) fasolinka rośnie jak na drożdżach heh :)

Madziolina dobry lekarz to też ważna kwestia, ale grunt, że z malenstwem jest w porządku :D

Malinka pochwal się co nawyrabialas? :)

No to Kamcia jutro może wyjść nowina co?
Aob jak fajnie cię widzieć -cieszę się bardzo....wiesz ja już limit na problemy wyczerpałam moim zdaniem.....masz rację przykre jak cię lekarze zlewają przy aż takim krwawieniu..które wyglądało na poronienie....i tylko o tej natura i natura.....
Dupa mnie boli od leżenia :D czuję się jak wieloryb po mojej zachciance
Madziolina zachcianka co?
Ciekawe co tam u reszty dziewczyn???

fazerkamm uwielbiam greckie przysmaki :-) katujesz mnie tymi suflakami, a taka prawdziwa grecka pite to bym na dwa kesy wrzucila... :-D

gratki dziewczyny, super, ze dzidzie duze i serducha jak dzwony bija!

ja dzisiaj mam maraton filmowy, Mlodego uspalam na hustawce i ogladam Igrzyska Smierci :-) a co. u mnie waga stoi, choc od tygodnia w domu i 0 ruchu, no ale apetyt tez zaden...

mmmm i mam swoje śmieciowe żarcie...ale mi smakuje...
Olcia jutro kciuki za Ciebie !
Julka czyli grzecznie do łóżka co?
Hie hie co dobrego jadlas? Ja w koncu pizze zjadlam :D
Venice coś chyba jest w tym ściąganiu myślami, bo pisać chciałam już wczoraj, ale młody dokazywal :)
Teraz lez i ładnie odpoczywaj żeby już nic się nie działo! :) ale dziwie się, że przy takim krwawieniu odesłali Cię do domu :/ przykre to...

Fazerkamm dużą dzidzia to teraz dużo jeść musisz :D a z dzisiejszych wpisów wnioskuje, że już pozbyłas się mdłości i obu tak dalej ;)

Blekitna super wiadomości :) fasolinka rośnie jak na drożdżach heh :)

Madziolina dobry lekarz to też ważna kwestia, ale grunt, że z malenstwem jest w porządku :D

Malinka pochwal się co nawyrabialas? :)

:tak: :tak: juz duzo duzo lepiej choc jesc bardzo mi sie nie chce... wieczorem tylko mnie mdlosci mecza ale do zniesienia ;)

reklama
Do góry