reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie wieczorkiem!

Jak dobrze, ze to piątek.....Zaległam na kanapie i dziś już nic nie robię.................

A i zapomnialam: ja chyba będę zamykać stawkę bo termin lekarz wczoraj mi wyliczył na 27.07.

A synka urodziłam dokładnie w ustalonym przez niego terminie :)

Moja młodsza córcia urodziła się 27 :)

Ha no nie ogarniam. Zapomniałam wspomnieć o jeszcze jednym objawie - kurczy mi się mózg :)

O matko...! Mnie też! Strasznie jestem zawieszina.... :eek:

Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań i mam niski poziom tsh bo 0,038, a norma jest od 0,27 do 4,2. W związku z tym, że część z was ma doświadczenie w tym temacie to powiedzcie mi czy mam z tym od razu iść do lekarza, czy poczekać tydzień do wizyty?

A robiłaś kiedykolwiek wcześniej takie badanie?? Masz jakieś odniesienie? Faktycznie bardzo niskie..... A możesz zadzwonić do lekarza i zapytać, porozmawiać z nim??

Ha no nie ogarniam. Zapomniałam wspomnieć o jeszcze jednym objawie - kurczy mi się mózg :)

Haha to całkiem normalne w ciazy :D mowia ze niby udowodnione naukowo ze kobieta w ciąży nie pracuje tak mózg jak powinien :p ja w pierwszej ciazy to wytluklam doslownie wszystkie kubki, talerzy tez sporo potluklam i tak mysle ze w tym roku na święta bedzie nas duzo to zjemy z plastikow :p

Haha to całkiem normalne w ciazy :D mowia ze niby udowodnione naukowo ze kobieta w ciąży nie pracuje tak mózg jak powinien :p ja w pierwszej ciazy to wytluklam doslownie wszystkie kubki, talerzy tez sporo potluklam i tak mysle ze w tym roku na święta bedzie nas duzo to zjemy z plastikow :p

Haha, padłam. Serio to chyba gorsze niż te mdłości. Czuję się jak przygłup:)

reklama
Do góry