reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie wieczorkiem!

Jak dobrze, ze to piątek.....Zaległam na kanapie i dziś już nic nie robię.................

A i zapomnialam: ja chyba będę zamykać stawkę bo termin lekarz wczoraj mi wyliczył na 27.07.

A synka urodziłam dokładnie w ustalonym przez niego terminie :)

Moja młodsza córcia urodziła się 27 :)

Ha no nie ogarniam. Zapomniałam wspomnieć o jeszcze jednym objawie - kurczy mi się mózg :)

O matko...! Mnie też! Strasznie jestem zawieszina.... :eek:

Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań i mam niski poziom tsh bo 0,038, a norma jest od 0,27 do 4,2. W związku z tym, że część z was ma doświadczenie w tym temacie to powiedzcie mi czy mam z tym od razu iść do lekarza, czy poczekać tydzień do wizyty?

A robiłaś kiedykolwiek wcześniej takie badanie?? Masz jakieś odniesienie? Faktycznie bardzo niskie..... A możesz zadzwonić do lekarza i zapytać, porozmawiać z nim??

Ha no nie ogarniam. Zapomniałam wspomnieć o jeszcze jednym objawie - kurczy mi się mózg :)

Haha to całkiem normalne w ciazy :D mowia ze niby udowodnione naukowo ze kobieta w ciąży nie pracuje tak mózg jak powinien :p ja w pierwszej ciazy to wytluklam doslownie wszystkie kubki, talerzy tez sporo potluklam i tak mysle ze w tym roku na święta bedzie nas duzo to zjemy z plastikow :p

Haha to całkiem normalne w ciazy :D mowia ze niby udowodnione naukowo ze kobieta w ciąży nie pracuje tak mózg jak powinien :p ja w pierwszej ciazy to wytluklam doslownie wszystkie kubki, talerzy tez sporo potluklam i tak mysle ze w tym roku na święta bedzie nas duzo to zjemy z plastikow :p

Haha, padłam. Serio to chyba gorsze niż te mdłości. Czuję się jak przygłup:)

reklama
Do góry