reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
Kurcze, właśnie mama dzwoniła zapytać czy pofarbuje jej jutro wlosy i bez wahania zgodzilam sie...co za gapa ze mnie :/ mam nadzieje, ze nie kupila smierdzacej farby
Błękitna_Orchidea
Hej !!!
Melduję się po wizycie. Fasolka ma 4,9 mm i serducho jak dzwon :-) wg usg 6 tydzień. Wg miesiączki 7 Ale miałam owulacje w 17-18 dniu. Dostałam duphaston że względu na poprzednie poronienie. On może jakoś zaszkodzić czy to bezpieczny lek?
Melduję się po wizycie. Fasolka ma 4,9 mm i serducho jak dzwon :-) wg usg 6 tydzień. Wg miesiączki 7 Ale miałam owulacje w 17-18 dniu. Dostałam duphaston że względu na poprzednie poronienie. On może jakoś zaszkodzić czy to bezpieczny lek?
Kamcia2810
To jest raczej na utrzymanie ciazy. Ciesze sie, ze po wizycie ok. I ze serduszko bilo
mamawiki32
Duphason nie zaszkodzi, moja koleżanka po 2 poronieniach też brała i urodziła piękną córeczkę. Fajnie Wam,że już słyszałyście serduszka i widziałyście fasolki...ja jeszcze 10 dni niewiedzy. Czyli nadal się nie czuje jeszcze w pełni w ciąży
Needi
Cześć dziewczyny, nie mam siły ostatnio się odzywać, bo albo mnie mdli, a nie mogę tego zwymiotować, albo jestem taka zmęczona, że ledwo żyję. Do tego pierworodnemu wychodził kolejny ząb, więc było kilka dni tragedii..
Mąż się śmieje, że pierwsza ciążą była na zachętę, bo nie miałam żadnych dolegliwości a teraz mam ochotę na wszystko: pączki, latte, bigos, kapuśniak, śledzie,pizzę i rafaello.. Poprzednio miałam parę razy ochotę na kwaśne i wyszedł chłopak, ciekawe co będzie po takim miksie :-)
Co myślicie o tych zachciankowych przesądach?
Ja w pierwszej ciąży też nie miałam zachcianek i wyszła dziewczynka. A teraz zachcianki są ale nie za bardzo na słodkie więc nie wiem co bedzie.
madziolina_p
Jeśli chodzi o wielkość mojej dzidzi i jeśli to jest CRL to ma 0.75cm. Serducho biło 140 na min. Na wizytowy wrzucę to ta, choć slabo widać.
Lekarka na mnie zrobiła średnie wrażenie. Niby miła ale taka jakaś... Telefony odbierala i się spoznila 20 min i ani przepraszam ani nic. Ale najważniejsze że dzidzia jest, wg usg 6 tydz i 4 dzien, wg om 6 tydz i 5 dzien, choć nie zapytała nawet ilu dniowe mam cykle... Termin jak narazie 25.07
Lekarka na mnie zrobiła średnie wrażenie. Niby miła ale taka jakaś... Telefony odbierala i się spoznila 20 min i ani przepraszam ani nic. Ale najważniejsze że dzidzia jest, wg usg 6 tydz i 4 dzien, wg om 6 tydz i 5 dzien, choć nie zapytała nawet ilu dniowe mam cykle... Termin jak narazie 25.07
madziolina_p
Błękitna i oczywiście gratuluję!!!
fazerkamm
Błękitna_Orchidea miło mi czytac dobre wiadomości oby tak zawsze!
reklama