reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja od wczoraj tylko serki, mleko, na mięso nie mogę patrzeć. Dzisiaj o 17 jadę na wizytę. Jestem w 6t2d i mam nadzieję, że będzie słychać serduszko i wszystko będzie dobrze :) martwię się, bo wcześniej plamilam, dostałam luteine 1,5 tygodnia temu i od kilku dni nie plamie.

reklama
Mamawiki zycze zeby wszystko bylo ok w trj ciazy.
Rumpelstyk tak to jest ale ja sie nikomu nie chwalilam i i tak mnie mdlosci dopadly.
Fazerka ja mam to samo, jak ostatnio mylam lazienke to sie zaszokowalam ze wszystko tak smierdzi bo dotad nigdy nic nie czulam, powodzenia! Psa nie zazdroszcze, moj raczej nie sika ale jak mu sie raz zdarzylo to normalnie prawie z maska gazowa bo mi sie na wymioty zbieralo..
Madziolina tylko sie cieszyc ja w pierwszej ciazy trz schudlam na pocztku a teraz czuje sie jak mleczna krowa..
Iwonaimaja ja jak kupilam ostatnio ogorki na ogorkowa to zjadlam wszystkie zanim zaczelam zupe gotowac hahah
Ruda oby wszystko bylo ok !

Witam
Uśmiechnieta no to wkurzona byłaś że nie dotarłaś....współczuje...czekanie na ,a potem takie coś...
Fazerka to bedziemy czekać jutro wieczorem na wieści od ciebie ! i też na twoje Hope
Iwona no te 117/58 lepsze -ale warto dalej kontrolowac ,bo te drugie za niskie...
julka często trzeba robić badania na tsh?Masz już jakąś wizję kiecki?

Malinowa PannaMigotka Madziolina Hope Błękitna Needi DZIĘKUJE kochane za dobre słowa i troskę .
Witaj Karolina 85
Błękitna straszne co piszesz ! Okropna choroba ! Życzę Ci bardzo żeby nie musiała jej odczuwać ,by dała ci normalnie życ i funkcjonować ! dzielna kobieta z Ciebie ! Trzymam kciuki żeby twoja ciąża była wzorowa :D
Kamcia nie osiwiejesz ....nerwy cię noszą. Warto nie myśleć,ale żeby to było takie proste.Ja też wizytę mam we wt....
MamaWiki znam ten ból....urodziłam 3 wcześniaków ....bliźniaki w 35tc i syneczka w 33tc..ile przeszłam to moje zwł .za 2 razem. Teraz ciąża mnie przeraża,do tego 3 cc ....boję sie nawet o tym myśleć...
Maryńka no smutno -ot zycie nie wiadomo co nam niesie .....Moj też lubi synetezę hehheh
Rumpelstyk no każda ciąża inna ...współczuje dolegliwości.
Ruda powodzenia na wizycie !
Ja też mam odrzut na mięso....mam problem żeby obiad zrobić ..Generalnie nie mam zachcianek chyba że nagle mnie coś najdzie ...ale racja moje ogórki z cuury jadlbym non stop ,cos w tych ogórach jest.
U mnie ...powiem wam że to cud chyba ...bo przestałam krwawić .Bez leków bez jakiejkolwiek ingerencji. Mimo tego boję się co bedzie dalej.

Ja jak narazie -1,5kg

Tez uwielbiam ten zestaw... musze przejechac sie w weekend do polskiego sklepu moze dorwe gdzies dobry pasztet.

Mam od kilku dni ochote na szczecińskie paszteciki.... ach a nie mam ich jak zjesc...

Dziewczyny jednak umowilam się z babka z salonu sukien ślubnych ze przyjadę pod koniec stycznia bo ona mówi ze chciałaby zobaczyć w jaki sposób będę tyć czy san brzuch czy uda czy piersi i wtedy dobierzemy coś pod moją figurę a teraz ciężko przewidzieć i w sumie ma rację ;-) co fo tsh to póki co robię co 2 tygodnie badania tak mniej więcej bo musze wiedzieć czy dobra dawka ;-) trzymam kciuki za wizyty ;-)

reklama
AguniaGR- aaaa.... bo właśnie ja na marcówkach jestem/byłam i nie przypominałam sobie Takiego nicku :)

Julka89.89 - masz jakieś przepisy na sałatki czy sama coś tworzysz? ja też nie mogę już wedlin, sera... a pomysły na sałatki mi się skończyły :| a samo pieczywo też nie zbyt mi podchodzi :no:

Fazerkamm - chylę czoła moja łazienka jęczy i kwiczy... takie brudne umywalki a ja nie mogę znieść zapachu detergentów.... jutro chyba sodą oczyszczoną ją ogarnę...

Iwonaimaja o tak to jest to! pasztetowa! o rety ale mi smaka zrobiłaś!!

Ruda@91 - kciuki za wizytę :) ja byłam w 6t5d i serduszko już biło :-)

Venicee - oszczędzaj się i odpoczywaj!

A co do zachcianek kulinarnych to mam ochotę na KAPUSTĘ i prawie wszystko co z niej można zrobić... pierogi mi się śniły, kapuśniak taki kwaśny, łazanki.... chcę do mamy! na pierogi! dziś dzwoniła i mówiła mi, że właśnie klei z kapustą :szok: na szczęście w weekend jedziemy do Rodziców i będą pierogi! :-) a u Teściów pomidorowa :-) oby do piątku!

W pierwszej ciąży przez prawie 3 miesiace nie jadłam nic tylko od czasu do czasu jeździłam na kroplówki... teraz coś wiecej jem ale szału nie ma na wagę nie wchodzę bo nie mam, ale chyba nic tam nie wzrosło bo nie jem jakoś dużo, raczej normalnie.

Do góry