reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie!
Ech, to ja nie mam raczej zachcianek. Tylko mdli mnie jak nie zjem co 3godz. I łazienkę dziś posprzątam :laugh2: Dzieci wannę przeplynely, kolacje juz dawno pochłonieta tylko mężowi zostawiłam sprzątanie kuchni tłumacząc się ze mi kosz bardzo śmierdzi. A co - nie mieszkam tu sama nie? Nawet odkurzyl!

Nie piłam dziś kawy i ciut lepiej się czułam ale ciśnienie i tak podwyższone 135/90. Byle do poniedziałku. ..
Venice - ale Cię dzieci testują i doceniają. ..

Gwiazda, a zażywasz antybiotyk czy walczysz domowymi sposobami? Polecam Ci wypróbowanie czosnku - 1 ząbek dziennie, musisz go rozgryźć i gryźć najdłużej jak się da. Będzie piekło bardzo, ale pomaga. Wszystko co najcenniejsze w czosnku uwalnia się w chwili gryzienia, pokrojony albo wyciśnięty juz tak nie działa.

A ja sobie kupiłam orzeszki ziemne z biedronki w posypce paprykowej, ale mam wyrzuty sumienia że takie śmieciowe rzeczy wcinam.

Venice-jak to jest przy drugiej cesarce? Tą bliznę starą wycinają? Lepiej zniosłaś drugą?
Kkasiulka pilnuj ciśnienia i koniecznie powiedz o nim lekarzowi, najlepiej jakbyś sobie wydrukowała tabelkę do pomiarów i do kolejnej wizyty uzupełniała

hej dziewczyny ;)

Venicee bardzo się ciesze ze wszystko w porządku trzymam za ciebie kciuki ;)

Ja chyba w porównaniu do was kochane mogę jeść wszystko ale w małych ilościach ;) i póki co nie mam mdlosci ;) Ale za to dopadła mnie angina ropna i mam dość a mój noc wygląda jak u Rudolfa czerwononosego renifera; ( Jakaś porażka kolej choroba w ciągu 3 tygodni ; (

Byłaś u lekarza??? Czasem lepiej wziąć antybiotyk niż pozwolić, aby wirusy i bakterie buszowały gdzie i jak chcą....

mamawiki - też tak myślę. Tylko muszę sobie jutro zakupić ciśnieniomierz. Ja też myślę o drugiej cesarce, źle znosiłam pierwszą, poród naturalny był dużo lepszy, szybciej doszłam do siebie. A cesarka....aż mnie dreszcze przechodzą....

Ostatnia edycja:
Kochane mam wyrzuty sumienia ze tak mało pisze ale wstaje o 10 .. ( wczesniej nie moge:p) szykuje sie jade do pracy .. dopiero wracam i jak przychodze do domu jem kapie sie i ide spac ..:(
Jutro wolne wiec bede aktywniejsza:*
Uuu chińczyka to i ja bym zjadla :) ale o tej porze juz zamkniete:)
Mdlosci ni przechodza jak zjem pare biszkoptow :) serio jak reka odjal :)
Tylko mam problem z bolami glowy .. chyba ciśnienie. . Musze sie zaoopatrzec w cisnieniomierz .. w piatek wizyta u lekarza :)
Aaa jesli chodzi o sprzatanie to ostatnio w ogóle nic nie robie ale za to moj kochany mnie zaskakuje hehe :) wszystko lsni :)

reklama
Do góry