reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witajcie!
Ech, to ja nie mam raczej zachcianek. Tylko mdli mnie jak nie zjem co 3godz. I łazienkę dziś posprzątam :laugh2: Dzieci wannę przeplynely, kolacje juz dawno pochłonieta tylko mężowi zostawiłam sprzątanie kuchni tłumacząc się ze mi kosz bardzo śmierdzi. A co - nie mieszkam tu sama nie? Nawet odkurzyl!

Nie piłam dziś kawy i ciut lepiej się czułam ale ciśnienie i tak podwyższone 135/90. Byle do poniedziałku. ..
Venice - ale Cię dzieci testują i doceniają. ..

Gwiazda, a zażywasz antybiotyk czy walczysz domowymi sposobami? Polecam Ci wypróbowanie czosnku - 1 ząbek dziennie, musisz go rozgryźć i gryźć najdłużej jak się da. Będzie piekło bardzo, ale pomaga. Wszystko co najcenniejsze w czosnku uwalnia się w chwili gryzienia, pokrojony albo wyciśnięty juz tak nie działa.

A ja sobie kupiłam orzeszki ziemne z biedronki w posypce paprykowej, ale mam wyrzuty sumienia że takie śmieciowe rzeczy wcinam.

Venice-jak to jest przy drugiej cesarce? Tą bliznę starą wycinają? Lepiej zniosłaś drugą?
Kkasiulka pilnuj ciśnienia i koniecznie powiedz o nim lekarzowi, najlepiej jakbyś sobie wydrukowała tabelkę do pomiarów i do kolejnej wizyty uzupełniała

hej dziewczyny ;)

Venicee bardzo się ciesze ze wszystko w porządku trzymam za ciebie kciuki ;)

Ja chyba w porównaniu do was kochane mogę jeść wszystko ale w małych ilościach ;) i póki co nie mam mdlosci ;) Ale za to dopadła mnie angina ropna i mam dość a mój noc wygląda jak u Rudolfa czerwononosego renifera; ( Jakaś porażka kolej choroba w ciągu 3 tygodni ; (

Byłaś u lekarza??? Czasem lepiej wziąć antybiotyk niż pozwolić, aby wirusy i bakterie buszowały gdzie i jak chcą....

mamawiki - też tak myślę. Tylko muszę sobie jutro zakupić ciśnieniomierz. Ja też myślę o drugiej cesarce, źle znosiłam pierwszą, poród naturalny był dużo lepszy, szybciej doszłam do siebie. A cesarka....aż mnie dreszcze przechodzą....

Ostatnia edycja:
Kochane mam wyrzuty sumienia ze tak mało pisze ale wstaje o 10 .. ( wczesniej nie moge:p) szykuje sie jade do pracy .. dopiero wracam i jak przychodze do domu jem kapie sie i ide spac ..:(
Jutro wolne wiec bede aktywniejsza:*
Uuu chińczyka to i ja bym zjadla :) ale o tej porze juz zamkniete:)
Mdlosci ni przechodza jak zjem pare biszkoptow :) serio jak reka odjal :)
Tylko mam problem z bolami glowy .. chyba ciśnienie. . Musze sie zaoopatrzec w cisnieniomierz .. w piatek wizyta u lekarza :)
Aaa jesli chodzi o sprzatanie to ostatnio w ogóle nic nie robie ale za to moj kochany mnie zaskakuje hehe :) wszystko lsni :)

reklama
Do góry