reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Tez mam fazę na kiszona kapustę ugotowałam właśnie taki mega kwaśny kapuśniak a teraz go nie jem to ostatnio norma u mnie. A z sałatek to lubię z gotowanego brokuła sera fety i prażonych płatków migdała i dobrego jogurt naturalny mniam!

Ja robie z salatke z wszystkiego właściwie, ostatnio sałata lodowa, pomidor, ogórek konserwowy, marchew tarta przyprawy i kurczak pieczony ale dziś bez kurczaka , z sosem czosnkowym.
w pracy jadlam bułkę z dżemem i bananem.

A mi jakoś niedobrze jak czytam o tych waszych kiszonych zachciankach ;/ Po mimo tego, że burczy mi w brzuchu to nie mam na nic ochoty więc ciekawe z czego ten 1 kg na +. Może przez moją zmniejszoną aktywność?

Mąż mi kupił pasztetowa i do tego ogor. Kolacja marzenie!
W sobotę mam wizytę i muszę gina zapytać o klucia bo już trochę mnie to drażni. Brzuch jak na @ mnie nie boki. To zdecydowanie inny bol:(

hej dziewczyny ;)

Venicee bardzo się ciesze ze wszystko w porządku trzymam za ciebie kciuki ;)

Ja chyba w porównaniu do was kochane mogę jeść wszystko ale w małych ilościach ;) i póki co nie mam mdlosci ;) Ale za to dopadła mnie angina ropna i mam dość a mój noc wygląda jak u Rudolfa czerwononosego renifera; ( Jakaś porażka kolej choroba w ciągu 3 tygodni ; (

reklama
Gwiazda współczuję tej anginy :( Ja w pierwszej ciąży jak zachorowałam pod koniec stycznia na zapalenie migdałów tak do połowy marca nie mogłam się wyleczyć. Przez kilka dni miałam gorączkę 39- 40 stopni istny koszmar. Co mi w miarę przechodziło to zabawa zaczynała się od nowa. Bałam się strasznie o ciążę, ale na szczęście wszystko było dobrze.

Do góry