reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mendoza - kiedyś też mówiłam sobie, że najpierw się wylecze. Myślałam, że będę ponad tym.. Ale widzisz kochana, jak to jest.

Mam 23 lata a przez chorobę życie ucieka mi przez palce. Ble. Poryczalam się.. hormonki niedobre.

Strasznie współczuję i teraz rozumiem Waszą decyzję. Pewnie zrobiłabym tak samo.
To szybko uciekaj na l4, skup się na zdrowiu swoim i malucha. Oby było dobrze.. :-)

reklama
Ale produkujecie...

Błękitna_Orchidea- bardzo współczuję choroby, życzę dużo zdrowia i sił :) Może pomyśl o L-4 w takiej sytuacji? Ja byłam u gin w 6t4d ciąży i serduszko już biło :) Dzięki, że napisałaś o tej bliźnie bo mnie też tak dziwnie boli, ale to podobno normalne, ja zapomniałam w poniedziałek zapytać gina. Nie zazdroszczę pracy w galerii te zapachy wszystkie razem wymieszane to mieszanka wybuchowa...

Karolina85, Fazerkamm - ja też mam 30 lat, i chyba dużo nas jest w tym wieku :) choć rodzić będziemy jako 31-latki ;)

Julka89.89
- masz już jakąś upatrzoną?

Mamawiki32 - witaj :) i życzę Ci spokojnej ciąży bez choroby!

A u mnie śpiąco.... bardzo śpiąco cały czas chce mi się spać.... mierzyłam cukier na szczęście w normie... do tego te okropne mdłości... już bym chciała 2 trymestr... mam trochę do siebie wyrzuty, że nie zajmuję się Ami tak dużo jak wcześniej... ona co prawda pięknie się sama bawi, ale kiedyś było mnie więcej dla niej....

Karolina bądź dobrej myśli. Niestety nic Ci nie poradzę, bo się nie znam.

Malinowa też o tym pomyślałam, bo jestem akurat w 10 tc.

Błękitna a jest szansa, że ciąża jakoś złagodzi objawy choroby?

Dziewczyny gratuluję bijących serduszek

reklama
Do góry