Witam
Uśmiechnieta no to wkurzona byłaś że nie dotarłaś....współczuje...czekanie na ,a potem takie coś...
Fazerka to bedziemy czekać jutro wieczorem na wieści od ciebie ! i też na twoje Hope
Iwona no te 117/58 lepsze -ale warto dalej kontrolowac ,bo te drugie za niskie...
julka często trzeba robić badania na tsh?Masz już jakąś wizję kiecki?
Malinowa PannaMigotka Madziolina Hope Błękitna Needi DZIĘKUJE kochane za dobre słowa i troskę .
Witaj Karolina 85
Błękitna straszne co piszesz ! Okropna choroba ! Życzę Ci bardzo żeby nie musiała jej odczuwać ,by dała ci normalnie życ i funkcjonować ! dzielna kobieta z Ciebie ! Trzymam kciuki żeby twoja ciąża była wzorowa
Kamcia nie osiwiejesz ....nerwy cię noszą. Warto nie myśleć,ale żeby to było takie proste.Ja też wizytę mam we wt....
MamaWiki znam ten ból....urodziłam 3 wcześniaków ....bliźniaki w 35tc i syneczka w 33tc..ile przeszłam to moje zwł .za 2 razem. Teraz ciąża mnie przeraża,do tego 3 cc ....boję sie nawet o tym myśleć...
Maryńka no smutno -ot zycie nie wiadomo co nam niesie .....Moj też lubi synetezę hehheh
Rumpelstyk no każda ciąża inna ...współczuje dolegliwości.
Ruda powodzenia na wizycie !
Ja też mam odrzut na mięso....mam problem żeby obiad zrobić ..Generalnie nie mam zachcianek chyba że nagle mnie coś najdzie ...ale racja moje ogórki z cuury jadlbym non stop ,cos w tych ogórach jest.
U mnie ...powiem wam że to cud chyba ...bo przestałam krwawić .Bez leków bez jakiejkolwiek ingerencji. Mimo tego boję się co bedzie dalej.