reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ooo ja z mezem to jestesmy totalnymi smakoszami czekolady. Od niego nauczylam sie wpiepszac slodycze jak glupia a kiedys malo jadlam. Teraz o dziwo nie ciagnie mnie do slodkiego, nawet w sklepie przechodze obojetnie obok smakolykow. Oby mi to przeszlo :p

reklama
Gwiazda witamy. Olcia co za duze dzieciatko na pewno ciezko bylo urodzic. Ja dzis odpoczywam zreszta jak codziennie. Jak wasze brzuszki czy cos czujecie ze spodni nie mozna dopiac?
Ja mam brzuch jak w 5 miesiącu ciazy ;) ale w pierwszej ciazy tez od razu mnie "wywalilo"
Lila, my jeszcze nikomu nie mowilismy o ciazy wiec to ze ja bym o 21 zaczela zasypac pewnie by dziwnie wygladalo. Zadzwonilam dzis do znajomych i powiedzialam ze lapie mnie jakas grypa i wpadniemy na chwile i zobaczymy ile wytrzymam.
Bawcie sie dobrze !

Gwiazda witam, no to ciekawie zaczelas ta ciaze.. Oby teraz z gorki.

Olcia 5.45 !! Ja bym sie nie zwlekla.. Chociaz caly rok tak wstawalam z moja corcia bo spac noe chciala..

Do dziewczyn ktore mialy poduszki do spania w poprzedniej ciazy - chwalicie je sobie ? Ja w tej ciazy planuje chyba kupic bo w poprzedniej to musialam sobie zwykla podyszke pod brzuch podkladac na koncu..
Kilka stron wcześniej pisalam o tych poduchach ze chce kupic zastanawiam sie pomiędzy motherhood a (wypadła mi nazwa z glowy) :)
Dla mnie parte były zbawieniem jak już mogłam przeć. Przez chwile miałam parte bez pełnego rozwarcia i to był koszmar, a później już poszło z górki ;-)

To sobie wyobrazić ze ja miałam parte przy ok centymetrowym rozwarciu :o

Gwiazda, ja dziekuje codziennie za meza bo ja to do szkoly rano mala do przedszkola potem jemy obiad i ja juz jestem niezdolna do niczego, obiad co drugi dzien i tyle, normalnie mnie to dobija. Na sCzescie moj maz dba zebysmy nie zgineli w balaganie.
Kamcia za mna tez ostatnio chodzila pizza, na szczescie do pizzeri mam 5 minut..
Julka mnie mdli ale czekolade i tak skubie..przynajmniej zeby ja zjesc nie trzeba lodowki otwierac bo mnie odrzuca
Fazerka ja rano nie mam takiego brzucha (tluszczyk da rade wciagnac) ale wieczorem to tak jak ty 5 miesiac lekka reka hahah

Witajcie dziewczyny :)
To moja pierwsza ciąża, z kalkulatora wychodzi 6 tydzień. W poniedziałek byłam u gin, bo dostałam brązowego nieobfitego plamienia. Przepisał mi luteine, od wczoraj nie plamie. Podczas wizyty miałam usg, fasolka miała 5 mm. Następną wizyte mam we wtorek i strasznie sie boje!

nie pamiętam która wczoraj pisała że jej córa ma za tydzień urodziny? moja Majka też ma 5 grudnia a mąż 6 grudnia
dzisiaj właśnie będę jej odprawiać dla koleżanek na szczęście nie w domu nie dałabym rady

Witam sie z rana po super przespanej nocy od niepamiętnych czasów i wstaniu jak normalny czlowiek a nie w biegu zeby cos zjeść przez moje mdlosci haha : )

kamcia - ja przed ciaza moglam jesc tonami slodycze a teraz jakos nie specjalnie mi sie chce. Natomiast w 1 ciazy jadłam tabliczke czekolady codziennie !

fazerkam - fajny pomysl z tymi zdjęciami chcialam sobie robic co miesiac ale jakos nie mialam natchnienia a teraz z przyjemnościa zrobie.

ruda - witaj w lipcówkach !! : )

reklama
A ja witam się z rana super niewyspana :) jakoś spać nie mogę.

Ja na słodycze patrzeć nie mogę :)
Ale za to napislabym się kawyyy

Jak byłam w łazience rano to miałam na papierze takie lekkie brazowo/różowe plamienie. Jak narazie tylko raz. Nie wiem co z tym robić. Duphaston biorę od środy.

Do góry