reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Miałam stąd uciekać a jednak Was podczytuje. Nie pamiętam dokładnie co u której słychać Ale sciskam kciuki za wizyty, kto ma w tym tygodniu? Ja idę 4.12. Zrobiłam beta i 13.11 była 30.7 później 16.11 149 a 26.11 7240 :-) więc chyba wszystko idzie w dobrą stronę. Tylko brzuch pobolewa :/

MalinowaMarta - u kogo prowadzisz ciążę ?

reklama
Miałam stąd uciekać a jednak Was podczytuje. Nie pamiętam dokładnie co u której słychać Ale sciskam kciuki za wizyty, kto ma w tym tygodniu? Ja idę 4.12. Zrobiłam beta i 13.11 była 30.7 później 16.11 149 a 26.11 7240 :-) więc chyba wszystko idzie w dobrą stronę. Tylko brzuch pobolewa :/

Mnie brzuch boli cały czas jak na @@

Blekitna hej, beta ok, rosnie wiec super.
Ja juz nie robie bety, zrobilam dwa razy i przyrost byl wiec ok. Do lekarza pojde pod koniec przyszlego tyg to juz bedzie ok 6 tyg i 4 dzien to juz powinno byc widac.

Witajcie dziewczyny :)
To moja pierwsza ciąża, z kalkulatora wychodzi 6 tydzień. W poniedziałek byłam u gin, bo dostałam brązowego nieobfitego plamienia. Przepisał mi luteine, od wczoraj nie plamie. Podczas wizyty miałam usg, fasolka miała 5 mm. Następną wizyte mam we wtorek i strasznie sie boje!
Witaj :) trzeba wierzyć ze będzie dobrze :)

Ja bede miala w zbliżającym sie tygodniu :) chyba w srode pojde :)

Błękitna - witaj ja ide 1.12 powiem szczerze ze nie robilam bety hmmm ... jak bylam na wizycie w 5 tygdoniu to jeszcze nie bylo widac zarodka takze nie moge se teraz doczekc na wizyte bede w równym 7 tygodniu. Brzuch mnie pobolewal na poczatku bardzo eraz juz coraz mniej .

hej z rana ;)

witaj ruda ;)

Czytając wasze posty postanowiłam iść prywatnie do gin bo ten nic mi nie pokazał ani nic jutro dzwonie się umówić ;) chce zobaczysz serduszko żeby być spokojna ;)

Witajcie!

Ja mam wizytę we wtorek 1.12, widzę że dużo dziewczyn ma w tym dniu, będzie o czym czytać :-)

Mi już chyba hormony uderzają do głowy, bo za każdym razem ryczę na reklamie allegro.:eek:

Witaj fajnie że wróciłaś.
Tak myślałam że jak piersza burza hormonów opadnie to się uspokoisz:)
Super że beta rośnie.
Moja wizyta dopiero 10.12. Będzie to 9 tc.

reklama
Do góry