reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Miałam stąd uciekać a jednak Was podczytuje. Nie pamiętam dokładnie co u której słychać Ale sciskam kciuki za wizyty, kto ma w tym tygodniu? Ja idę 4.12. Zrobiłam beta i 13.11 była 30.7 później 16.11 149 a 26.11 7240 :-) więc chyba wszystko idzie w dobrą stronę. Tylko brzuch pobolewa :/

MalinowaMarta - u kogo prowadzisz ciążę ?

reklama
Miałam stąd uciekać a jednak Was podczytuje. Nie pamiętam dokładnie co u której słychać Ale sciskam kciuki za wizyty, kto ma w tym tygodniu? Ja idę 4.12. Zrobiłam beta i 13.11 była 30.7 później 16.11 149 a 26.11 7240 :-) więc chyba wszystko idzie w dobrą stronę. Tylko brzuch pobolewa :/

Mnie brzuch boli cały czas jak na @@

Blekitna hej, beta ok, rosnie wiec super.
Ja juz nie robie bety, zrobilam dwa razy i przyrost byl wiec ok. Do lekarza pojde pod koniec przyszlego tyg to juz bedzie ok 6 tyg i 4 dzien to juz powinno byc widac.

Witajcie dziewczyny :)
To moja pierwsza ciąża, z kalkulatora wychodzi 6 tydzień. W poniedziałek byłam u gin, bo dostałam brązowego nieobfitego plamienia. Przepisał mi luteine, od wczoraj nie plamie. Podczas wizyty miałam usg, fasolka miała 5 mm. Następną wizyte mam we wtorek i strasznie sie boje!
Witaj :) trzeba wierzyć ze będzie dobrze :)

Ja bede miala w zbliżającym sie tygodniu :) chyba w srode pojde :)

Błękitna - witaj ja ide 1.12 powiem szczerze ze nie robilam bety hmmm ... jak bylam na wizycie w 5 tygdoniu to jeszcze nie bylo widac zarodka takze nie moge se teraz doczekc na wizyte bede w równym 7 tygodniu. Brzuch mnie pobolewal na poczatku bardzo eraz juz coraz mniej .

hej z rana ;)

witaj ruda ;)

Czytając wasze posty postanowiłam iść prywatnie do gin bo ten nic mi nie pokazał ani nic jutro dzwonie się umówić ;) chce zobaczysz serduszko żeby być spokojna ;)

Witajcie!

Ja mam wizytę we wtorek 1.12, widzę że dużo dziewczyn ma w tym dniu, będzie o czym czytać :-)

Mi już chyba hormony uderzają do głowy, bo za każdym razem ryczę na reklamie allegro.:eek:

Witaj fajnie że wróciłaś.
Tak myślałam że jak piersza burza hormonów opadnie to się uspokoisz:)
Super że beta rośnie.
Moja wizyta dopiero 10.12. Będzie to 9 tc.

reklama
Do góry