reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Lila, my jeszcze nikomu nie mowilismy o ciazy wiec to ze ja bym o 21 zaczela zasypac pewnie by dziwnie wygladalo. Zadzwonilam dzis do znajomych i powiedzialam ze lapie mnie jakas grypa i wpadniemy na chwile i zobaczymy ile wytrzymam.
Bawcie sie dobrze !

Gwiazda witam, no to ciekawie zaczelas ta ciaze.. Oby teraz z gorki.

Olcia 5.45 !! Ja bym sie nie zwlekla.. Chociaz caly rok tak wstawalam z moja corcia bo spac noe chciala..

Do dziewczyn ktore mialy poduszki do spania w poprzedniej ciazy - chwalicie je sobie ? Ja w tej ciazy planuje chyba kupic bo w poprzedniej to musialam sobie zwykla podyszke pod brzuch podkladac na koncu..

reklama
Kamcia ja tez drobna jak w pracy mowilam jak duzo dziecko urodzilam naturalnie to wszyscy za glowe sie trzymali jak ja tak urodzilam.. Generalnie porodu nie wspominam dobrze bole tylko krzyzowe jeszcze na oxy wiec w ogóle bez odstępów .... Parte byly wybawieniem.

Witaj MalinowaMarta ja mma 25 lat ;)serduszka nie widziała mam już na grudzień badania prenatalne do tego czasu mam być spokojna wtedy będzie wszystko wiadomo bo ogólnie lekarz nie umie ocenić który to tydzień ;)

Kamcia ja tez drobna jak w pracy mowilam jak duzo dziecko urodzilam naturalnie to wszyscy za glowe sie trzymali jak ja tak urodzilam.. Generalnie porodu nie wspominam dobrze bole tylko krzyzowe jeszcze na oxy wiec w ogóle bez odstępów .... Parte byly wybawieniem.

Dla mnie parte były zbawieniem jak już mogłam przeć. Przez chwile miałam parte bez pełnego rozwarcia i to był koszmar, a później już poszło z górki ;-)

Witam Was Ciężaróweczki. Zdążyłam się już Wam przedstawić w odpowiednim wątku. A teraz przychodzę po poradę. Czy któraś z Was czuje skrajne wyczerpanie? Ja cały dzień leżę w łóżku. Strasznie ciężko mi cokolwiek zrobić. Tez tak macie? Martwię się czy to nie syndromu najgorszego. Mam już dzieciaczka z kwietnia 2013, ale ta ciąża jest całkiem inna... strasznie się martwie:-(

pozdrawiam Was wszystkie, wszystkiego dobrego!

@Ewelinko pamiętasz mnie z marcowek 2013 widzę ze mamy znowu podobny termin :-) mieszkasz dalej w Norwegii? Pamiętam jak się przeprowadzać mieliście do domku...

Kamcia taki masaz boli? Malinowa marta ja chodze w leginsach. Jeansow od 2tyg nie mialam na sobie ale widze ze byloby ciasno w jeansach. Usmiechnieta ja tez bym chciala taka poduszke i tez jestem ciekawa jak sie sprawuje. Wiem ze kolezanka sobie chwali. Ja mialam tylko taka do karmienia ale sie nie sprawdzila. Marynka ja sie budze i jyz chce mi sie spac. Ale jak wstane to jest ok. Tylko musze kilka razy dziennie sie klasc bo zmeczenie bierze gore

reklama
Bo na sam koniec ciężko jest odróżnić kiedy jeden skurcz się kończy bo od razu zaczynał się następny.

Maryńka
witaj. Takie osłabienie jest normalnym objawem więc bądź spokojna.

Do góry