reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Boże dziewczyny to ja jestem zapuszczoba straszne. Mam niezmyty do końca lakier bo mi zmywacz śmierdzi na Maxa. Włosy nie umyte 3 dnia bo wieczorem mam takie mdłości ze szok.

Ja ogórki korniszony jadłam całą poprzednią ciaze nikt mi nie mówił ze ich nie wolno a tak miałam na nie ochotę ze nie dałoby rady. Więc to chyba też nie do końca tak ze w ogole nie można ich jeść.
Ja muszę sobie kupić zestaw do hybryd bo stary jest tragiczny przerwę zrobię gdzieś w kwietniu taka do porodu

czuję się dzisiaj fatalnie przeleżałam połowę dnia jedynie to z Majką w szkole byłam a teraz jak wstałam to z bólem głowy
zaraz się muszę zbierać z Majka na msze szkolną idzie w tym roku szkolnym do komunii i katechetka sprawdza obecność a później na trening bo moja córa piłkę nożną trenuje
Ja wczoraj tak mialam... caly dzien przelazalam... nawet lozka nie poscielilam... jedyne co to syna odprowadzilam do przedszkola i przyprowadzilam... masakra jakas..

Lila oczywiście ze mozna sledzie w śmietanie :) dlaczego by nie? Co do farbowania wlosow w ciazy to ja bardzo ostroznie do tego podchodze...

Boże dziewczyny to ja jestem zapuszczoba straszne. Mam niezmyty do końca lakier bo mi zmywacz śmierdzi na Maxa. Włosy nie umyte 3 dnia bo wieczorem mam takie mdłości ze szok.

To tak jak ja :D

A co do farbowania wlosow to lekarz mi powiedzial zebym przez pierwsze trzy miesiące w ogole noe farbowala a pozniej jak juz musze to farbami ekologicznymi tylko... moja fryzjerka tez mi odradzila stwierdzila ze jak dam rade nie farbowac to będzie lepiej.
Hybryda z kolei niby nigdzie nie pisze ze nie wolno ale ja tak sobie mysle na logikę ze jezeli farba moze zaszkodzic to i hybryda tez, ja sama w domu robie hybryde i ostatni raz jak robilam nie wiedzialam ze jestem w ciazy ale strasznie mi smierdziala takze tak czy inaczej robic nie bede bo śmierdzi ;)

Super Kamcia .

My już w domu. Pojadlam ruskich pierogów . Paznokcie śliczne
Ogórki korniszony moja miłość w tej ciąży jem non stop. Pierwsze słyszę że nie wolno.

reklama
Kamcia a jaką miałaś 48h temu ? super że rośnie !
Fazerka ....no to niedobra ze mnie kobieta co? Ciążę z Mikim pazurki robiłam i włosy ....
A mnie znowu mdli....niech to....
Hope ruskie u mnie w domu ulubione :D

Do góry