reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Kochana mam to samo :( wymioty przez caly dzien.. nic praktycznie nie pije i nie jem bo az żołądek mnie boli od wymiotów... jak tak dalej pojdzie to na kroplowkach sie skończy :/ do tego wczoraj mialam taka migrene ze myslalam ze oszaleje... dzis odziwo nie zwymiotowałam, i zjadlam ciutke platkow z mlekiem a później obiad i czekam teraz na reakcje czy przyjmnie sie obiad.. maz zdziwiony ze obiad dzisiaj bedzie w domu... ehhh... mam taka cicha nadzieje ze do swiat mi przejdzie bo w tym roku mialy byc wyjatkowe swieta... pierwszy raz od 9 lat spedzone z moja siostra maja byc (przylatuje z rodziną do mnie) planujemy juz od pol roku co bedziemy robic do jedzonka itp a tu jak bede miala mdlosci to wszystko popsuje :/

Ehhhh :( :( :( zle... bardzo zle czyta sie takie wiadomosci... trzymaj sie mocno!!!

A co do jedzenia to tez slyszalam ze wedzonych ryb nie powinno sie jesc w ciazy bo zawieraja jakies szkodliwe zwiazki, wiem ze tez rzeczy z octu nie wolno czyli np sledzi w occie albo ogorkow konserwowych, serow plesniowych, surowego miesa,

No ja też sobie w takim stanie świat nie wyobrażam ale zobaczymy.
Z córką jak mnie wzięło 22 września to był 6 tc tak poscilo w połowie listopada. ...L proszę Cię pij chocbys miała zwrócić to pij. Nie dopuści do odwodnienia ja tak miałam to mi nie mogli wenflonu w szpitalu założyć a ciśnienie miałam 50/80 ...

Hej wszystkim
humor sobie poprawiłam tytanami ...za wczoraj. Wiecie ma sie znajmości tu i tam ...i osoba co wczoraj dzwoniła to oczywiście kobieta z tel.komórkowego,oczywiście anonimowo...piz...a jedna ! oj bede miała oczy otwarte kto mi sie dziwnie przygląda !
Anulka no to czujesz ciąże co ?
Julka no do przodu ...Andrzejki mamy jutro u szwagra Andrzeja - w 30 rocznice Ślubu.No nic nie użyję ,a plany oj byłyyy spore.....ale jak to bywa ,trzeba kopa czasem dostać ....
Olcia ,Iwona no widzę że dręczą was mdłości....ja korzystam póki mnie nie mdli-a najgorsze że o różnych porach mnie chwyta,nie ma reguły...
Hope no debilkę jaką mam w klatce -kretynka ! No ja też boję sie Mikiego nosić ...13 kg...ponoć trzeba wiedzieć jak ....
Dzięki ..pisarka ze mnie słaba,no ale ulgę mi to zrobiło...wyplucie z siebie.
Lila dzieki ,trochę przeszłam ,choć zawsze sobie mówię są mamy co przeszły duuuużoooo więcej ...im chylę czoła...
Camel trzymam kciuki-niech badanie cię zadziwi pozytywnie ! rozumiem jednak twoje obawy....
Olcia gdybym wiedziała na 100% która taka mądra urządziłabym jej awanturę,Obecnie dużo mi nie brakuje żeby kogoś z błotem zmieszać...Mendoza też nie wesoło miałaś...
Malinka ważne że ok już.... ja też jakaś naładowana nie teges chodzę...od wczoraj to już wogóle...
o kurde Camel...teraz doczytałam .. ;/ tulę cię ciepło !
Fazerka myślisz jak mój mąż :D hehhe podobnie wczoraj powiedział jak wrócił z pracy...
No dzięki że wam się chce czytać moje elaboraty...
Prezenty? ja jakoś nie mam ochoty ich kupować ..... kupę kasy znowu pójdzie jasna cholera ....
moja poprawa humoru :
12295330_1022664967755054_4707297690240362616_n.jpg

czuję się dzisiaj fatalnie przeleżałam połowę dnia jedynie to z Majką w szkole byłam a teraz jak wstałam to z bólem głowy
zaraz się muszę zbierać z Majka na msze szkolną idzie w tym roku szkolnym do komunii i katechetka sprawdza obecność a później na trening bo moja córa piłkę nożną trenuje

No nie hybryda a tytany ...kurde na zdjbordowe a one w róż wpadają....Choć moja kosmetyczka ma taki kolor hybryd...
Iwona aż tak cię poniewiera? współczuję !

reklama
O kurde, to w sumie coś tak podejrzewałam, że właśnie tego nie wolno, ale w sumie jak się raz na jakiś czas coś takiego zje to przecież nie koniec świata!!

A śledzie w śmietanie można?? Taką mam chęć...

Camel, współczuję :-(
iwonaimaja - wow! Piłka nożna - super!:-)
Venicee, piękne paznokcie!! No właśnie, hybryda?

Można robić w ciąży hybrydę, nie?
A włosy farbować farbą można?

Do góry