Hej wszystkim
humor sobie poprawiłam tytanami ...za wczoraj. Wiecie ma sie znajmości tu i tam ...i osoba co wczoraj dzwoniła to oczywiście kobieta z tel.komórkowego,oczywiście anonimowo...piz...a jedna ! oj bede miała oczy otwarte kto mi sie dziwnie przygląda !
Anulka no to czujesz ciąże co ?
Julka no do przodu ...Andrzejki mamy jutro u szwagra Andrzeja - w 30 rocznice Ślubu.No nic nie użyję ,a plany oj byłyyy spore.....ale jak to bywa ,trzeba kopa czasem dostać ....
Olcia ,Iwona no widzę że dręczą was mdłości....ja korzystam póki mnie nie mdli-a najgorsze że o różnych porach mnie chwyta,nie ma reguły...
Hope no debilkę jaką mam w klatce -kretynka ! No ja też boję sie Mikiego nosić ...13 kg...ponoć trzeba wiedzieć jak ....
Dzięki ..pisarka ze mnie słaba,no ale ulgę mi to zrobiło...wyplucie z siebie.
Lila dzieki ,trochę przeszłam ,choć zawsze sobie mówię są mamy co przeszły duuuużoooo więcej ...im chylę czoła...
Camel trzymam kciuki-niech badanie cię zadziwi pozytywnie ! rozumiem jednak twoje obawy....
Olcia gdybym wiedziała na 100% która taka mądra urządziłabym jej awanturę,Obecnie dużo mi nie brakuje żeby kogoś z błotem zmieszać...Mendoza też nie wesoło miałaś...
Malinka ważne że ok już.... ja też jakaś naładowana nie teges chodzę...od wczoraj to już wogóle...
o kurde Camel...teraz doczytałam .. ;/ tulę cię ciepło !
Fazerka myślisz jak mój mąż
hehhe podobnie wczoraj powiedział jak wrócił z pracy...
No dzięki że wam się chce czytać moje elaboraty...
Prezenty? ja jakoś nie mam ochoty ich kupować ..... kupę kasy znowu pójdzie jasna cholera ....
moja poprawa humoru :