reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Mi sama hybryda nie śmierdzi aceton jedynie do zmywania, a tak myślałam czy można kupić w aptece takie maski ja buzie. My dziś idziemy na ta obiecana kolacja z mężem cały dzień siedzę w domu a dopiero teraz sie wzięłam za umycie włosów dobra jestem [emoji86]

Teraz są inne farby więc ja nie słyszałam żeby to było zabronione.
Jeśli zapachy nie przeszkadzają to czemu nie:)

Też uwielbiam ruskie! Zreszta pierogi lubię chyba każde, u mnie dziś była pomidorówka, kurde ja to cały czas coś jem dobrze, że na kolacje chociaż pójdziemy spacerkiem to będzie mój jedyny ruch dziś

Kamcia a jaką miałaś 48h temu ? super że rośnie !
Fazerka ....no to niedobra ze mnie kobieta co? Ciążę z Mikim pazurki robiłam i włosy ....
A mnie znowu mdli....niech to....
Hope ruskie u mnie w domu ulubione :D

No co Ty dobrze ze dbasz o siebie :) ja po prostu mam takie haaalo zeby w razie "w" nie szukac w sobie winy czy cos zle zrobilam ;)

Ja ostatnio też włosy farbowałam jak już w ciąży byłam ale to dosłownie kilka dni po zapłodnieniu nie wiem czy będę farbować dalej czy nie - nie myślałam o tym ja farbuje ba ciemno i swoje tez takie mam wiec może przeżyje bez?

reklama
Dziewczyny w 2 trymestrze bez amoniaku można farbe kupić i naprawdę niewiele zaszkodzi
... popatrzcie jakie teraz jest zanieczyszczone powietrze i jak bardzo szkodzi nam i maluszka..to jest problem a nie farba do włosów która nie musimy wdychac 24 h na dobę ;-) spokojnie i wszystko z umiarem ;-)

Do góry