reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Tak na logikę ...włos jest "tworem" nieżywym ,bo nas nie boli i to samo paznokcie....rosną -włosy od cebulki a pazurki od macierzy i tu tkwi raczej problem-farb w skórę głowy nie wmasowujemy tak? szkodliwe mogą być opary farb ,no składniki szkodzą-ale że teraz farby zwł. w salonach są na poziomie -ja nie schizuję....co do pazurków nie wiem co myśleć jeszcze...
No macie rację -smog który mi Krk funduje na free to dopiero dawka Mendelejewa....

Venicee, Mendoza, MalinowaMarta - jasne, że bez przesady, jestem tego samego zdania. Jakby tak człowiek patrzył to rzeczywiście by ześwirował...Chociaż ja coś mam z podejścia Fazerkamm. No taka jestem.
A właśnie, Fazerkamm, jeszcze jedno;-) Hennę na brwi można? :sorry:Bo to akurat sobie ostatnio zrobiłam, jak jeszcze pewna do końca nie byłam. W sumie, póki lekarz nie potwierdzi to i tam mówię, że najprawdopodobniej jestem. Ot tak, dla bezpieczeństwa. Wiem, że dziwne, ale po tamtym z pustym pęcherzykiem tak mam. Chociaż teraz i testy i samopoczucie mówią raczej co innego :tak:
Kamcia, super wiadomości!!!!!!!!

Tak na logikę ...włos jest "tworem" nieżywym ,bo nas nie boli i to samo paznokcie....rosną -włosy od cebulki a pazurki od macierzy i tu tkwi raczej problem-farb w skórę głowy nie wmasowujemy tak? szkodliwe mogą być opary farb ,no składniki szkodzą-ale że teraz farby zwł. w salonach są na poziomie -ja nie schizuję....co do pazurków nie wiem co myśleć jeszcze...
No macie rację -smog który mi Krk funduje na free to dopiero dawka Mendelejewa....
Farba ma stycznosc ze skórą glowy i przez nia niby przenikaja te zle substancje... (tak dla wyjasnienia pisze tylko to co mi mowiono) :)
Venicee, Mendoza, MalinowaMarta - jasne, że bez przesady, jestem tego samego zdania. Jakby tak człowiek patrzył to rzeczywiście by ześwirował...Chociaż ja coś mam z podejścia Fazerkamm. No taka jestem.
A właśnie, Fazerkamm, jeszcze jedno;-) Hennę na brwi można? :sorry:Bo to akurat sobie ostatnio zrobiłam, jak jeszcze pewna do końca nie byłam. W sumie, póki lekarz nie potwierdzi to i tam mówię, że najprawdopodobniej jestem. Ot tak, dla bezpieczeństwa. Wiem, że dziwne, ale po tamtym z pustym pęcherzykiem tak mam. Chociaż teraz i testy i samopoczucie mówią raczej co innego :tak:
Kamcia, super wiadomości!!!!!!!!

Jej nie mam pojecia... jak nie ma amoniaku to pewnie mozna... zresztą kazda robi jak uwaza :) i kazda ma swoje zdanie na ten temat ;)

Ojej, Kraków...Rzeczywiście :-) Nigdy tam nie byłam, a tak chcę tam pojechać. Mieliśmy teraz jechać, "Śladami Jana Pawła II", ale za mało chętnych było. W maju ponawiamy propozycję. Na Światowe Dni Młodzieży to już raczej się nie załapię, a tak o to "walczyłam" mimo wieku (starsza młodzież ;-)).
MalinowaMarta - jaki??

Camel ale jak to? Chyba nie doczytalam bylas w szpitalu czy cos sie dzialo? Bardzo mi przykro. Ale moze nie wszystko przesadzone? Bylas u gina? Ja robilam bhcg przedwczoraj 6100 i wczoraj 6500. To jest 7-8 tydz. Wg podanych norm. Wazne ze wzroslo. Czekam na wtorkowa wizyte . kamcia jaka mialas wczesniej bete i na kiedy termin? Ja paznokcie zelowe zdjelam nie mam sily isc do kosmetyczki non stop spac mi sie chce. Wlosy bede farbowac jak zwykle. A zeli chyba nie zakladam nawet jak mi sennosc minie bo siedze na l4. Ja nie odmawiam sobie rolmopsow i ogorkow kiszonych i pikli

Ja mam w Krakowie koleżankę którą poznałam przez internet kiedyś parę lat temu na forum o odchudzaniu, jesteśmy w stałym kontakcie, a pierwszy raz widziałyśmy się na jej ślubie i weselu bo mnie zaprosiła, ona oczywiście była też u nas i taki to właśnie sentyment...

Venicee, ja też jestem z Krakowa, dlatego łącze się w bólu oddychania syfem.

Camel, bardzo mi przykro.

Ja na razie nic nie farbuję i mam przerwę w robieniu hybryd, bo też strasznie mi śmierdzi. Z odrostami wyglądam już jak koczkodan, ale poczekam do drugiego trymestru.

reklama
Kamcia a jaką miałaś 48h temu ? super że rośnie !

394

Ja w pierwszej ciąży bałam się farbować włosy i chyba dopiero pod koniec pofarbowałam bo już patrzeć nie mogłam na te odrosty.
Dzisiaj naszła mnie ochota na drożdżówki a, że miałam drożdże w lodówce to szybko ciasto zarobiłam i już mi pachnie w całym domu :-D Zjadłam jedną i stwierdziłam, że już ochota mi przeszła. Mąż i córka mają do podziału jeszcze 11 sztuk :-p

Też uwielbiamy pierogi ruskie. Ostatnio jak się za nie zabrałam to prawie 100 zrobiłam. Dałam teściom 20 bo wiem, że bardzo lubią, ale teściowa nie lubi robić.

Malinowa
udanej randki życzę :)

kamcia jaka mialas wczesniej bete i na kiedy termin?

Teoretycznie 27.07.2016

Do góry