reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Boże dziewczyny to ja jestem zapuszczoba straszne. Mam niezmyty do końca lakier bo mi zmywacz śmierdzi na Maxa. Włosy nie umyte 3 dnia bo wieczorem mam takie mdłości ze szok.

Ja ogórki korniszony jadłam całą poprzednią ciaze nikt mi nie mówił ze ich nie wolno a tak miałam na nie ochotę ze nie dałoby rady. Więc to chyba też nie do końca tak ze w ogole nie można ich jeść.
Ja muszę sobie kupić zestaw do hybryd bo stary jest tragiczny przerwę zrobię gdzieś w kwietniu taka do porodu

czuję się dzisiaj fatalnie przeleżałam połowę dnia jedynie to z Majką w szkole byłam a teraz jak wstałam to z bólem głowy
zaraz się muszę zbierać z Majka na msze szkolną idzie w tym roku szkolnym do komunii i katechetka sprawdza obecność a później na trening bo moja córa piłkę nożną trenuje
Ja wczoraj tak mialam... caly dzien przelazalam... nawet lozka nie poscielilam... jedyne co to syna odprowadzilam do przedszkola i przyprowadzilam... masakra jakas..

Lila oczywiście ze mozna sledzie w śmietanie :) dlaczego by nie? Co do farbowania wlosow w ciazy to ja bardzo ostroznie do tego podchodze...

Boże dziewczyny to ja jestem zapuszczoba straszne. Mam niezmyty do końca lakier bo mi zmywacz śmierdzi na Maxa. Włosy nie umyte 3 dnia bo wieczorem mam takie mdłości ze szok.

To tak jak ja :D

A co do farbowania wlosow to lekarz mi powiedzial zebym przez pierwsze trzy miesiące w ogole noe farbowala a pozniej jak juz musze to farbami ekologicznymi tylko... moja fryzjerka tez mi odradzila stwierdzila ze jak dam rade nie farbowac to będzie lepiej.
Hybryda z kolei niby nigdzie nie pisze ze nie wolno ale ja tak sobie mysle na logikę ze jezeli farba moze zaszkodzic to i hybryda tez, ja sama w domu robie hybryde i ostatni raz jak robilam nie wiedzialam ze jestem w ciazy ale strasznie mi smierdziala takze tak czy inaczej robic nie bede bo śmierdzi ;)

Super Kamcia .

My już w domu. Pojadlam ruskich pierogów . Paznokcie śliczne
Ogórki korniszony moja miłość w tej ciąży jem non stop. Pierwsze słyszę że nie wolno.

reklama
Kamcia a jaką miałaś 48h temu ? super że rośnie !
Fazerka ....no to niedobra ze mnie kobieta co? Ciążę z Mikim pazurki robiłam i włosy ....
A mnie znowu mdli....niech to....
Hope ruskie u mnie w domu ulubione :D

Do góry