reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

iwonaimaja córka tak z zamiłowania gra w piłkę? A jeśli ból głowy spowodowany jest niskim ciśnieniem to napij się coli lub zjedz coś słonego.

reklama
MalinowaMarta - też śliczne!! Idziecie na prawdziwy bal??Zaklepany już wcześniej?? O! To będzie zabawa :tak:

Malinowa śliczne -brokatowe tak? i hybdryda ?
Lila to co wolno? w sumie nic...ja już luzuję ,bo inaczej bym ześwirowała....Wszystko z umiarem i bedzie ok ! /no prawie wszystko../

Haha do tła chodnika niezle ;) tak idziemy ma bal na który zapisaliśmy sie nie wiedząc jeszcze o ciąży... A pazury do hybrydy ja sama sobie robię bo kupiłam lampę czytałam ze nie sa szkodliwe gorsze jest zmywanie bo aceton ale mi w tym pomaga mąż ;)

Malinowa śliczne -brokatowe tak? i hybdryda ?
Lila to co wolno? w sumie nic...ja już luzuję ,bo inaczej bym ześwirowała....Wszystko z umiarem i bedzie ok ! /no prawie wszystko../

Venicee, zgadzam się z tym umiarem. Jeśli któraś by cały czas robiła coś z tych rzeczy, to mogłoby zaszkodzić ale raz na jakiś czas to luz. Ja mam zamiar farbować włosy, to będzie 3 może 4 razy przez całą ciążę. Paznokci nie maluję za często ale na święta, sylwestra itp to przecież trzeba :p
No a świąt bez śledzi sobie nie wyobrażam :-(
Jedna lekarka mówiła, żeby unikać makowców, bo to opiaty..grzybów, bo ciężkostrawne..sernika na zimno i kremów, bo zawierają surowe jajka... I jeszcze były jakieś inne..
Ale ile my tego zjemy???
Zdrowy rozsądek i nie dajmy się zwariować :-)

reklama
No nie zrezygnuje z paznokci ,chodze raz na mc.... Włosy farbuję co 3 mce...Jak się to ma do kobiet które palą czy piją alkohol podczas ciąży? wiem że to nie wyłumaczenie ,ale te pazurki i fryzjer to dla mnie radocha :D Przyszła mama powinna ładnie wyglądać ,na tyle ile się da...
Co do jedzenia -wiadomo czego napewno nie wolno...ale mi grozi raczej ilość jedzenia a nie co zjem ....ale to jak mdłości odpuszczą...

Do góry