reklama
Mendoza813
Fanka BB :)
Camel, współczuję :-( czy to już jest jednoznaczna odpowiedź?
camel
Mendoza...a o czym moze swiadczyc spadek hcg..... tylko o tym ze nadciaga koniec....
fazerkamm
Kochana mam to samo wymioty przez caly dzien.. nic praktycznie nie pije i nie jem bo az żołądek mnie boli od wymiotów... jak tak dalej pojdzie to na kroplowkach sie skończy :/ do tego wczoraj mialam taka migrene ze myslalam ze oszaleje... dzis odziwo nie zwymiotowałam, i zjadlam ciutke platkow z mlekiem a później obiad i czekam teraz na reakcje czy przyjmnie sie obiad.. maz zdziwiony ze obiad dzisiaj bedzie w domu... ehhh... mam taka cicha nadzieje ze do swiat mi przejdzie bo w tym roku mialy byc wyjatkowe swieta... pierwszy raz od 9 lat spedzone z moja siostra maja byc (przylatuje z rodziną do mnie) planujemy juz od pol roku co bedziemy robic do jedzonka itp a tu jak bede miala mdlosci to wszystko popsuje :/Witam bez mocy
Ja już tak nie chce
Jak wstanę to zaraz na wymioty zbiera.siły nie mam.
Już widzę jakie będą święta.
hej dziewczyny, musze sie z wami pozegnac
hcg spadlo....
zycze wam zdrowej i spokojnej ciazy...a tymczasem ja bede czekac na okres.....
na pewno od czasu do czasu bede was podczytywac.... no i wesoly h swiat jakby co ...
Ehhhh zle... bardzo zle czyta sie takie wiadomosci... trzymaj sie mocno!!!
A co do jedzenia to tez slyszalam ze wedzonych ryb nie powinno sie jesc w ciazy bo zawieraja jakies szkodliwe zwiazki, wiem ze tez rzeczy z octu nie wolno czyli np sledzi w occie albo ogorkow konserwowych, serow plesniowych, surowego miesa,
Julka89.89
Cudzie trwaj..
camel tak mi przykro..
MalinowaMarta
Camel bardzo mi przykro [emoji45] bądź dzielna...
MalinowaMarta
Śledzi w occie też nie? A specjalnie sobie kupiłam takie w słoiku.
MalinowaMarta
Madziolina u mnie ze śluzem też podobnie wiec to chyba normalne.
reklama
Kamcia2810
Mam na majtkach bialy sluz, ale nie przezroczysty i lepki, ale bialy i suchy raczej. Macie tak?
Tak, taki śluz powinnaś mieć do końca, byle nie różowy lub brązowy.
Nawet prezentu córce nie kupiłam
Ja też jeszcze nic nie kupiłam, a w tym roku muszę kupić aż 14
camel bardzo mi przykro
fazerkamm do świąt na pewno mdłości miną