reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam bez mocy:(
Ja już tak nie chce
Jak wstanę to zaraz na wymioty zbiera.siły nie mam.
Już widzę jakie będą święta. :(
Kochana mam to samo :( wymioty przez caly dzien.. nic praktycznie nie pije i nie jem bo az żołądek mnie boli od wymiotów... jak tak dalej pojdzie to na kroplowkach sie skończy :/ do tego wczoraj mialam taka migrene ze myslalam ze oszaleje... dzis odziwo nie zwymiotowałam, i zjadlam ciutke platkow z mlekiem a później obiad i czekam teraz na reakcje czy przyjmnie sie obiad.. maz zdziwiony ze obiad dzisiaj bedzie w domu... ehhh... mam taka cicha nadzieje ze do swiat mi przejdzie bo w tym roku mialy byc wyjatkowe swieta... pierwszy raz od 9 lat spedzone z moja siostra maja byc (przylatuje z rodziną do mnie) planujemy juz od pol roku co bedziemy robic do jedzonka itp a tu jak bede miala mdlosci to wszystko popsuje :/
hej dziewczyny, musze sie z wami pozegnac

hcg spadlo....

zycze wam zdrowej i spokojnej ciazy...a tymczasem ja bede czekac na okres.....

na pewno od czasu do czasu bede was podczytywac.... no i wesoly h swiat jakby co ...

Ehhhh :( :( :( zle... bardzo zle czyta sie takie wiadomosci... trzymaj sie mocno!!!

A co do jedzenia to tez slyszalam ze wedzonych ryb nie powinno sie jesc w ciazy bo zawieraja jakies szkodliwe zwiazki, wiem ze tez rzeczy z octu nie wolno czyli np sledzi w occie albo ogorkow konserwowych, serow plesniowych, surowego miesa,

Ryby wedzone na zimno mogą zawierać toksyny i bakterie jak te w serach plesniowych. A że nie wiem ktore jak wedzone to nie jem. Chodzi o to żeby były obrobione termicznie. A ze z octu to nie wiedzialam

reklama
Do góry