reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam nowe dziewczyny
suwaczek trzeba usunąć z linka "url=" i na końcu url powinno się wkleić
próbowałam rano i mi wyszło

Dziewczyny a mamy założony ten wątek wizytowy? Wiem ze kiedys byly rozmowy i nie wkem czy coś było ustalone. Fajnie wiedzieć kto kiedy i z kim będzie się stresowal:)
Mamy zalozony jak najbardziej :)
Fazerkamm musisz pic nie wyglupiaj się
Wiem ze musze ehhh nie chce w szpitalu na kroplowkach wyladowac...
Hej poczytam was później.. Teraz przygotowują mnie pomału do zabiegu, więc mam stresa..

Miłego dnia życzę
Trzymam mooooocno kciuki za Ciebie!!!

Witam nowe mamuski i zycze spokojnych 9 miesięcy :) :) :)

O rany! Czyżbym miała nowe suwaczki?? Udało się! ;-)

EDIT

Needi, iwonaimaja - mnie też jest potwornie zimno. jak nie mnie. Bo nie jestem bardzo ciepłolubna.... Az poleciałam zrobić sobie tsh, ale wyszło pieknie - 1,9 :-)

fazerkamm - pić musisz! Bo sie odwodnisz. A jak nie pijesz, toksyny, które wywołuja mdłości krążą, zamiast je wydalać. Pij małymi łyczkami - herbata owocowa, najlepiej woda, może byc z cytryna, miętą. Po troszku, ale pij. Odwodnienie jest bardzo niebezpieczne!

Witam wszystkie nowe mamusie :-)

Ostatnia edycja:
Witam się

Nie było mnie kilka dni, a miałam tyle nadrabiania, że szok, nawet nie pamiętam co komu miałam napisać zanim to nadrobiłam :-D.

Tak na szybko :

Aob strasznie Ci współczuję , przykro mi zaglądaj do nas, też zdążyłam Ciebie już polubić. Dużo zdrówka dla synka życzę, trzymaj się jakoś .

Dornia witaj , dla mnie też dwie kreski na teście to był szok, dalej próbuję się z tym pogodzić, więc świetnie Ciebie rozumiem:tak:. Ja mam już dwie cc "na karku" dodatkowo dołuje mnie malutka różnica wieku pomiędzy dzieciaczkami. Miałam już dwójkę z małą różnicą wieku i było okropnie ciężko, ja sama z nimi bez mamy babci na co dzień do pomocy, Teraz ciut podrosły a okazuje się, ze znów jestem w ciąży:zawstydzona/y:. Ale cóż poradzić, jakoś musimy dać radę bo kto jak nie my ;-). Ważne aby dzieciaczki zdrowe były a reszta się jakoś ułoży:tak:

Venicee a Twoje Twinsy w jakim wieku już?

Malinko tak karmię jeszcze i też mam to samo co Ty z tym bólem. Pytałam gina na wizycie mówił, że nie widzi przeciwwskazań jeśli ja się czuję ok. Ja Ci szczerze powiem, ze chciałabym już przestać, ale Lenka niestety stanowczo protestuje:rofl2:

Ja spróbuję ostatni raz z tymi suwaczkami bo też jakoś mi nie wychodziło

Co do mdłości, dokuczają mi paskudne brrr:confused2: plus ten posmak w ustach :confused2:

reklama
Ludzie jakie ja mam dziś luzy w pracy. O radości trwaj wiecznie. A po tej ogromnej zapiekance brzuszek rośnie i rośnie:-D

a ja mam dziś ciężko w pracy :-( w ogóle to chętnie poszłabym na l4, ale wtedy szybciej bym zwariowała z nudów..

U mnie o 70% mniej pracy (zamówień) niż pół roku temu. Generalnie lipa. Ale jest bardzo dużo przepychanek i nerwów, niedopowiedzeń....:confused2::crazy:
Cały czas sobie przypominam, żeby się nie denerwować....
No i ja mam kregosłup po operacji, a siedzę tu 8godzin. Co mi wcale nie służy. Jak tylko lekarz da mi l4, to sie nie będę zastanawiać. Z moją historią choroby mam to jak w banku.... A wizyta 7.12. Niby planowałam pracować do końca stycznia, ale musze myslec o sobie a nie o firmie.

Do góry