reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
daj znac koniecznie jak po usg :)
mnie w poprzedniej tylko mdlilo... nie bylo takich akcji jak przed chwila... kurka boje sie cokolwiek zjesc badz napic :eek:

Iwona tez mi cholernie zimno jest :/ saune w domu robie... chlopaki chodza na krótki rekaw a ja pod kocem leze :p

Pij dużo to ważne. ...

Mendoza choć to nasze pierwsze dziecko (późno zaczynamy bo mamy po 30 lat) to tez marze o dziewczynce! Od zawsze to moje marzenie - mieć córkę... Ciekawe co da nas los... A, że ma być zdrowe to rzecz oczywista.

MalinowaMarta nie tak późno, ja mam 30 a mąż 32. Synek był moim prezentem na 30 urodziny.. Moja babcia, matka dwóch facetów, mawiała, że na starość bez córki to trochę jak bez dziecka, bo synowa nawet najlepsza, to nie to samo...

Hej dziewczyny czytam was od samego początku ale jakoś nie pisałam, rano napisałam ale jakoś nie doszło chyba coś pokręciłam zobaczymy teraz :) Ostatnią m miałam 6. 10 na usg byłam 19 listopada i był tylko pęcherzyk ciążowy, troche dziwne doktorka raczej nic nie mówiła tylko że na razie pusto, kolejna wizyta 2 grudnia i dzień przed mam zrobić bete. Pozdrowionka.

reklama
Do góry