aob66
Moderatorka
Hej poczytam was później.. Teraz przygotowują mnie pomału do zabiegu, więc mam stresa..
Miłego dnia życzę
Miłego dnia życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daj znac koniecznie jak po usg
mnie w poprzedniej tylko mdlilo... nie bylo takich akcji jak przed chwila... kurka boje sie cokolwiek zjesc badz napic
Iwona tez mi cholernie zimno jest :/ saune w domu robie... chlopaki chodza na krótki rekaw a ja pod kocem leze
Co ci będą robić Aob
Mendoza choć to nasze pierwsze dziecko (późno zaczynamy bo mamy po 30 lat) to tez marze o dziewczynce! Od zawsze to moje marzenie - mieć córkę... Ciekawe co da nas los... A, że ma być zdrowe to rzecz oczywista.
Ja mialam lyzeczkowanie, uspia Cie na chwile i po wszystkim. Nie boj sie Kochana