reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Witam nowe dziewczyny
suwaczek trzeba usunąć z linka "url=" i na końcu url powinno się wkleić
próbowałam rano i mi wyszło
suwaczek trzeba usunąć z linka "url=" i na końcu url powinno się wkleić
próbowałam rano i mi wyszło
fazerkamm
Mamy zalozony jak najbardziejDziewczyny a mamy założony ten wątek wizytowy? Wiem ze kiedys byly rozmowy i nie wkem czy coś było ustalone. Fajnie wiedzieć kto kiedy i z kim będzie się stresowal
Wiem ze musze ehhh nie chce w szpitalu na kroplowkach wyladowac...Fazerkamm musisz pic nie wyglupiaj się
Trzymam mooooocno kciuki za Ciebie!!!Hej poczytam was później.. Teraz przygotowują mnie pomału do zabiegu, więc mam stresa..
Miłego dnia życzę
Witam nowe mamuski i zycze spokojnych 9 miesięcy
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
O rany! Czyżbym miała nowe suwaczki?? Udało się! ;-)
EDIT
Needi, iwonaimaja - mnie też jest potwornie zimno. jak nie mnie. Bo nie jestem bardzo ciepłolubna.... Az poleciałam zrobić sobie tsh, ale wyszło pieknie - 1,9 :-)
fazerkamm - pić musisz! Bo sie odwodnisz. A jak nie pijesz, toksyny, które wywołuja mdłości krążą, zamiast je wydalać. Pij małymi łyczkami - herbata owocowa, najlepiej woda, może byc z cytryna, miętą. Po troszku, ale pij. Odwodnienie jest bardzo niebezpieczne!
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
EDIT
Needi, iwonaimaja - mnie też jest potwornie zimno. jak nie mnie. Bo nie jestem bardzo ciepłolubna.... Az poleciałam zrobić sobie tsh, ale wyszło pieknie - 1,9 :-)
fazerkamm - pić musisz! Bo sie odwodnisz. A jak nie pijesz, toksyny, które wywołuja mdłości krążą, zamiast je wydalać. Pij małymi łyczkami - herbata owocowa, najlepiej woda, może byc z cytryna, miętą. Po troszku, ale pij. Odwodnienie jest bardzo niebezpieczne!
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
Ostatnia edycja:
_Hope
Witam się
Nie było mnie kilka dni, a miałam tyle nadrabiania, że szok, nawet nie pamiętam co komu miałam napisać zanim to nadrobiłam .
Tak na szybko :
Aob strasznie Ci współczuję , przykro mi zaglądaj do nas, też zdążyłam Ciebie już polubić. Dużo zdrówka dla synka życzę, trzymaj się jakoś .
Dornia witaj , dla mnie też dwie kreski na teście to był szok, dalej próbuję się z tym pogodzić, więc świetnie Ciebie rozumiem. Ja mam już dwie cc "na karku" dodatkowo dołuje mnie malutka różnica wieku pomiędzy dzieciaczkami. Miałam już dwójkę z małą różnicą wieku i było okropnie ciężko, ja sama z nimi bez mamy babci na co dzień do pomocy, Teraz ciut podrosły a okazuje się, ze znów jestem w ciąży. Ale cóż poradzić, jakoś musimy dać radę bo kto jak nie my ;-). Ważne aby dzieciaczki zdrowe były a reszta się jakoś ułoży
Venicee a Twoje Twinsy w jakim wieku już?
Malinko tak karmię jeszcze i też mam to samo co Ty z tym bólem. Pytałam gina na wizycie mówił, że nie widzi przeciwwskazań jeśli ja się czuję ok. Ja Ci szczerze powiem, ze chciałabym już przestać, ale Lenka niestety stanowczo protestuje
Ja spróbuję ostatni raz z tymi suwaczkami bo też jakoś mi nie wychodziło
Co do mdłości, dokuczają mi paskudne brrr plus ten posmak w ustach
Nie było mnie kilka dni, a miałam tyle nadrabiania, że szok, nawet nie pamiętam co komu miałam napisać zanim to nadrobiłam .
Tak na szybko :
Aob strasznie Ci współczuję , przykro mi zaglądaj do nas, też zdążyłam Ciebie już polubić. Dużo zdrówka dla synka życzę, trzymaj się jakoś .
Dornia witaj , dla mnie też dwie kreski na teście to był szok, dalej próbuję się z tym pogodzić, więc świetnie Ciebie rozumiem. Ja mam już dwie cc "na karku" dodatkowo dołuje mnie malutka różnica wieku pomiędzy dzieciaczkami. Miałam już dwójkę z małą różnicą wieku i było okropnie ciężko, ja sama z nimi bez mamy babci na co dzień do pomocy, Teraz ciut podrosły a okazuje się, ze znów jestem w ciąży. Ale cóż poradzić, jakoś musimy dać radę bo kto jak nie my ;-). Ważne aby dzieciaczki zdrowe były a reszta się jakoś ułoży
Venicee a Twoje Twinsy w jakim wieku już?
Malinko tak karmię jeszcze i też mam to samo co Ty z tym bólem. Pytałam gina na wizycie mówił, że nie widzi przeciwwskazań jeśli ja się czuję ok. Ja Ci szczerze powiem, ze chciałabym już przestać, ale Lenka niestety stanowczo protestuje
Ja spróbuję ostatni raz z tymi suwaczkami bo też jakoś mi nie wychodziło
Co do mdłości, dokuczają mi paskudne brrr plus ten posmak w ustach
Julka89.89
Cudzie trwaj..
a ja mam dziś ciężko w pracy :-( w ogóle to chętnie poszłabym na l4, ale wtedy szybciej bym zwariowała z nudów..
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Ludzie jakie ja mam dziś luzy w pracy. O radości trwaj wiecznie. A po tej ogromnej zapiekance brzuszek rośnie i rośnie
a ja mam dziś ciężko w pracy :-( w ogóle to chętnie poszłabym na l4, ale wtedy szybciej bym zwariowała z nudów..
U mnie o 70% mniej pracy (zamówień) niż pół roku temu. Generalnie lipa. Ale jest bardzo dużo przepychanek i nerwów, niedopowiedzeń....
Cały czas sobie przypominam, żeby się nie denerwować....
No i ja mam kregosłup po operacji, a siedzę tu 8godzin. Co mi wcale nie służy. Jak tylko lekarz da mi l4, to sie nie będę zastanawiać. Z moją historią choroby mam to jak w banku.... A wizyta 7.12. Niby planowałam pracować do końca stycznia, ale musze myslec o sobie a nie o firmie.