reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Wy wszystkie funkcjonujecie normalnie a ja nie daje rady.
Nie mam nic siły.
Dziś idę na usg. Cytologia wyszła mi dobra ale niestety wdala się inspekcja.
Jakoś w tej ciąży bardziej się boję.
to Cie pociesze bo i ja nie daje rady :( w domu nie robie doslownie nic, maly jak wraca z przedszkola to oglada bajki dopoki M. nie wroci z pracy, obiadow nie robie... a wlasnie mialam takie rzyganie jakbym sie czyms zatruła..... ehhhh :(

reklama
u mnie też nie ciekawie cały dzień mdłości
w domu nic nie robię tylko leżę
obiad muszę ugotować bo coś musimy jeść a mąż wychodzi rano wraca wieczorem
i jest mi strasznie zimno

to Cie pociesze bo i ja nie daje rady :( w domu nie robie doslownie nic, maly jak wraca z przedszkola to oglada bajki dopoki M. nie wroci z pracy, obiadow nie robie... a wlasnie mialam takie rzyganie jakbym sie czyms zatruła..... ehhhh :(

Właśnie ja się tych wymiotować boje.
Bo w poprzedniej ciąży przez nie lezalam w szpitalu.
Teraz czekam na męża i jedziemy na usg i już się boję.

daj znac koniecznie jak po usg :)
mnie w poprzedniej tylko mdlilo... nie bylo takich akcji jak przed chwila... kurka boje sie cokolwiek zjesc badz napic :eek:

Iwona tez mi cholernie zimno jest :/ saune w domu robie... chlopaki chodza na krótki rekaw a ja pod kocem leze :p

U mnie na szczęście delikatne mdłości póki co. kurde dziewczyny ja to jeszcze o płci nie myślę. byleby dzidzia zdrowa ;-)

Dziewczyny a mamy założony ten wątek wizytowy? Wiem ze kiedys byly rozmowy i nie wkem czy coś było ustalone. Fajnie wiedzieć kto kiedy i z kim będzie się stresowal:)

Nam się marzy dziewczynka do pary. Ale jakby był chłopiec to w sumie wszystko już mamy, podobne zabawki, no i dwóch braci w podobnym wieku, to pewnie fajny kontakt. Na dziewczynce pewnie byśmy zakończyli robienie dzieci a przy chłopczyku to może jeszcze kiedyś się skusimy ;-) ale Julita ma rację, najważniejsze żeby było zdrowe..

reklama
Mendoza choć to nasze pierwsze dziecko (późno zaczynamy bo mamy po 30 lat) to tez marze o dziewczynce! Od zawsze to moje marzenie - mieć córkę... Ciekawe co da nas los... A, że ma być zdrowe to rzecz oczywista.

Do góry