reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

U mnie w pierwszej ciąży też na prenatalnym już kobitka wstępnie podała płeć. Ale to był chłopak i z nimi podobno jest łatwiej coś dojrzeć ;-)
A ja już od jakiegoś czasu na śniadanie grzanki z dżemem truskawkowym.. Mniam :-D

reklama
Sniadanko tez juz nie mam pomyslow;)
A mdłości u mnie sie praktycznie skończyły :).
Ale z apetytem dalej kiepsko.
samopoczucie bardzo dobrze dzisiaj :)
Wolne dzis mam .. leze pod kolderka i sie jeszcze lenie :)

chlebek z pomidorkiem
mdłości mam cały dzień a rano jak nie zjem zanim wyjdę z łóżka chleba suchego to na wymioty mnie zrywa
wczoraj mi koleżanka powiedziała że będzie syn bo mam takie same dolegliwości jak ona pożyjemy zobaczymy mam nadzieję jeszcze przed końcem roku poznać płeć
dzisiaj idę na wizytę do innej lekarki i mam nadzieję że w końcu zdecyduję się na kogoś
to moze i ja sporobuje zjesc kawalek chleba zanim wstane bo tez mnie mecza caly dzien mdlosci... a zrobienie obiadu graniczy z cudem :/
mi tak po cichutku marzy sie drugi synek :) i starszak tez chce braciszka :) mowi ze jak bedzie dziewczyna to zamienimy :p

Też chciałabym szybko wiedzieć. Martyna tak się chowała ze dopiero w 7 miesiącu się ujawniła. I mógłby teraz być chłopak. Pan mąż powiedział ostatnio że może potem trzecie to pytam czy mam ubranek nie oddawać a on że jak będę grzeczna to nie. Ale zważywszy na hormony to mnie to nie bawiło to że mam się grzecznie zachowywać tylko wkurzylo. I dawaj awantura na calego

Wy wszystkie funkcjonujecie normalnie a ja nie daje rady.
Nie mam nic siły.
Dziś idę na usg. Cytologia wyszła mi dobra ale niestety wdala się inspekcja.
Jakoś w tej ciąży bardziej się boję.

Julita współczuje Ci... Ja faktycznie czuje się super bo objawów brak, ale byłam wczoraj u koleżanki która zaszła 3 tyg wcześniej niż ja i ona nie czuje sie fajnie ma nudności a przed wczoraj nawet wymiotowała biedna wiec widziałam jak to wyglada i nie zazdroszczę....

reklama
Julita współczuje Ci... Ja faktycznie czuje się super bo objawów brak, ale byłam wczoraj u koleżanki która zaszła 3 tyg wcześniej niż ja i ona nie czuje sie fajnie ma nudności a przed wczoraj nawet wymiotowała biedna wiec widziałam jak to wyglada i nie zazdroszczę....

Mnie nawet wyjście do lekarza sprawia problem...
Byle do drugiego trymestru.
Dla mnie obojetna jest płeć byle zdrowy dzidziuś.
Za to mąż marzy o synu.

Do góry