reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Napiszcie mi jak wkleiłyście nowy suwaczek. Cały czas wyskakuje mi błąd przy edytowaniu sygnatury. Już nawet usuwam te URL bo ktoś napisał to w instrukcji i dalej za cholerę nie chce mi zapisać suwaczka pomimo, że w podglądzie sygnatury jest
No niestety ja mam ten sam problem. Pisałam nawet do Adminów i nic. Nawet nie raczył odpowiedzieć
fazerkamm
Fanka BB :)
Mozna brać przeciwbólowe tylko zapytaj w aptece ktore bo nie pamiętam.A jesli chodzi o te zeby to jakas katastrofa ..
przed ciaza mialam kontrole zebow i wszystko okej a tu nagle pare dni temu ... moje 8 o mnie sobie przypomnialy i wychodza. ( maja wyczucie czasu )..
Wrrr bol jak nie wiem .. ale przeciez proszka przeciwbolowego nie wezme .. damy rade
Trzymam kciuki by bylo wszystko dobrze!Aob ja po pierwszym okresie po poronieniu dostalam zielone swiatlo. I oto jestem w ciazy. Dzis byla wizyta.. Nie wiem co mam myslec. Om 6.10 dzis 7tyg 0 dni a zarodek ma 3mm i nie widac serduszka. Gin uwaza ze to moze byc znowu poronienie zatrzymane ale mam zrobic bhcg 2x i wrocic za tydzien. Moze owulka sie przesunnela.karolanka ja pytalam jaki szpital w gd mozesz polecic i jakiego gina najlepiej jakby znal sie na torbielach. Ja z okolic gdanska jestem. Studiowalam 5lat w gdansku
Och .. uwazaj Kochana na siebie! Wiadomo kiedy Cię wypuszcza? Jak synus?Kamcia też robilam kiedyś kanałowe bez znieczulenia, bo boje się zastrzyków..
Venice najważniejsze, że to jest twoja decyzja.. Nie ma co uszczęśliwiac człowieka na siłę.. W końcu dzieci to obowiązki.. Mam nadzieję, że tak czy inaczej pogodzisz się z sytuacja jaką by nie była..
Madziagaw to na prawdę wcześnie i spokojnie serduszko ma jeszcze czas.. Co to za konowal z tego lekarza... Tacy powinno mieć zabrane pozwolenie wykonywania zawodu! Powinien być delikatny...
A wiecie co dziś zrobiłam żeby wszyscy mnie tu zapamiętali?? Poszłam do synka na oddział i było ok.. Meza wysłałam do sklepu, a ja w świetlicy barokowej się z małym i nagle tak mi się słabo zrobiło i niedobrze.. Ledwo zdarzyłam donieść go na salębi się położyć i zaczęlam odplywac a później wymiotowac, a mały na szczęście grzecznie siedział i patrzył na mamusie... Oczywiście podnieśli alarm i bach mnie na wózek żeby mnie odwieźć, ale akurat wszystkie windy stanęły i mąż zostawił małego z babka z sali i razem z pielęgniarka niesli mnie po schodach... Oczywiście teraz już nigdzie stąd szybko nie wyjde.. I połączyli mnie pod kroplowke szybko badanie na fotelu zrobili czy krwotoku nie mam.. I lekarz mówi, że beta spadała, więc ciąża się nie rozwijała, ale że mogę jeszcze mieć coś w sobie dlatego jutro lub pojutrze usg...
PRZEPRASZAM bardzo, że znów o mnie, ale tak czy inaczej trochę mnie ta sytuacja rozbawiła.. Ja zawsze coś muszę nawywijac jak dziecko
Mi od poczatku brzuszek widac ale to nawet jak mam @ wzdyma mi jajniki i wygladam jak w ciazyjejku dziewczynki trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ;-)
do dziewczyn które juz są w 7/8 tygodni. widać wam juz brzuszki? ;-)
W pierwszej ciazy okrutnie mnie bolaly pachwiny, podobno normalnePisałam i pisałam i znowu kicha.....wrr wkurza mnie to.
Więc stres dentysty w połowie za mną -pytałam o znieczulenie -spokojnie można brać ,jest teraz przewidziane dla kobiet w ciąży i mam karmiących...gorzej z rtg,mimo że są osłony ,lekarze się tego boją ...mam zaczętą kanałówkę ....w 2 kanałach bo ząb w połowie martwy a w połowie żywy....no jajca....ale wiem że do uratowania.
Aob dokładnie ..moja decyzja ....bardzo ciężka ,wiadomo takie podejmuje się najciężej....ale musze iść do przodu .Dosyć już wycia do poduszki ....i depresji....Muszę normalnie funkcjonować.
Ciebie kręgosłup ...a mnie w pachwinach -miałyście może tak? wkurzające to jest bardzo...
Kasiulka no niepopularne.Myslę że kobiety w moim położeniu wstydzą się swych myśli ...nie chcą o tym mówić bojąc sie reakcji innych....Też oczywiście rozumiem wspieranie ciąży,sama moja 2 ciąża taką była.....
Malinowa Julka brzuszek? chyba za wcześnie....apetyt mi wraca ...bo ostatnie 2 tyg były masakrą jedzeniową dla mnie...
Jak juz zrobisz suwaczek nie masz tam trzech linkow do wyboru? Chyba pierwszy dziala z tego co pamiętam. Sprobuj wszystkie trzy ja skasowalam wszystko i od nowa zrobilam i sie udaloNapiszcie mi jak wkleiłyście nowy suwaczek. Cały czas wyskakuje mi błąd przy edytowaniu sygnatury. Już nawet usuwam te URL bo ktoś napisał to w instrukcji i dalej za cholerę nie chce mi zapisać suwaczka pomimo, że w podglądzie sygnatury jest
fazerkamm
Co jecie na sniadania? Glodna jestem jak cholera a boje sie cokolwiek zjesc zeby mnie nie mdlilo pozniej :/
Needi
Cześć dziewczyny., jak samopoczucie? U mnie mdłości od rana raz mniejsze raz większe. I ból jak na@. Hormony szaleją bo płacze histerycznie jak oglądam wiadomosci. Umowie się dziś do gina ale dopiero na 7.12. Brzuszek mi
widać lekko. I nie mogę go wciągnąć to zaczynam modę na szerokie łachy.
widać lekko. I nie mogę go wciągnąć to zaczynam modę na szerokie łachy.
iwonaimaja
Co jecie na sniadania? Glodna jestem jak cholera a boje sie cokolwiek zjesc zeby mnie nie mdlilo pozniej :/
chlebek z pomidorkiem
mdłości mam cały dzień a rano jak nie zjem zanim wyjdę z łóżka chleba suchego to na wymioty mnie zrywa
wczoraj mi koleżanka powiedziała że będzie syn bo mam takie same dolegliwości jak ona pożyjemy zobaczymy mam nadzieję jeszcze przed końcem roku poznać płeć
dzisiaj idę na wizytę do innej lekarki i mam nadzieję że w końcu zdecyduję się na kogoś
iwonaimaja
powiedział mi lekarz że między świętami umówimy się na prenatalne a dużo dziewczyn właśnie na tych badaniach dowiaduje się wstępnie jaka będzie płeć dzieckaJak to pod konoec roku? To w którym tygodniu jestes?
moja koleżanka miała termin na 9 lipca i właśnie dowiedziała się przed sylwestrem
reklama
iwonaimaja
też byłam w szoku że tak wcześnie można już poznać płeć dziecka z moją Majką mi się wydawało że wcześnie poznałam a był to 16 tc