reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Wy wszystkie funkcjonujecie normalnie a ja nie daje rady.
Nie mam nic siły.
Dziś idę na usg. Cytologia wyszła mi dobra ale niestety wdala się inspekcja.
Jakoś w tej ciąży bardziej się boję.
to Cie pociesze bo i ja nie daje rady :( w domu nie robie doslownie nic, maly jak wraca z przedszkola to oglada bajki dopoki M. nie wroci z pracy, obiadow nie robie... a wlasnie mialam takie rzyganie jakbym sie czyms zatruła..... ehhhh :(

reklama
u mnie też nie ciekawie cały dzień mdłości
w domu nic nie robię tylko leżę
obiad muszę ugotować bo coś musimy jeść a mąż wychodzi rano wraca wieczorem
i jest mi strasznie zimno

to Cie pociesze bo i ja nie daje rady :( w domu nie robie doslownie nic, maly jak wraca z przedszkola to oglada bajki dopoki M. nie wroci z pracy, obiadow nie robie... a wlasnie mialam takie rzyganie jakbym sie czyms zatruła..... ehhhh :(

Właśnie ja się tych wymiotować boje.
Bo w poprzedniej ciąży przez nie lezalam w szpitalu.
Teraz czekam na męża i jedziemy na usg i już się boję.

daj znac koniecznie jak po usg :)
mnie w poprzedniej tylko mdlilo... nie bylo takich akcji jak przed chwila... kurka boje sie cokolwiek zjesc badz napic :eek:

Iwona tez mi cholernie zimno jest :/ saune w domu robie... chlopaki chodza na krótki rekaw a ja pod kocem leze :p

U mnie na szczęście delikatne mdłości póki co. kurde dziewczyny ja to jeszcze o płci nie myślę. byleby dzidzia zdrowa ;-)

Dziewczyny a mamy założony ten wątek wizytowy? Wiem ze kiedys byly rozmowy i nie wkem czy coś było ustalone. Fajnie wiedzieć kto kiedy i z kim będzie się stresowal:)

Nam się marzy dziewczynka do pary. Ale jakby był chłopiec to w sumie wszystko już mamy, podobne zabawki, no i dwóch braci w podobnym wieku, to pewnie fajny kontakt. Na dziewczynce pewnie byśmy zakończyli robienie dzieci a przy chłopczyku to może jeszcze kiedyś się skusimy ;-) ale Julita ma rację, najważniejsze żeby było zdrowe..

reklama
Mendoza choć to nasze pierwsze dziecko (późno zaczynamy bo mamy po 30 lat) to tez marze o dziewczynce! Od zawsze to moje marzenie - mieć córkę... Ciekawe co da nas los... A, że ma być zdrowe to rzecz oczywista.

Do góry