reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
Wg om termin będzie na 27.07.2016. Bardzo bym chciała, żeby wszystko było dobrze bo to akurat byłby prezent urodzinowy dla męża. Zakładam, że będzie synek. Ja na urodziny 2 lata temu dostałam córkę
Witaj Kamcia
Fazerka no widzę że tu chidzizny na forum Marzę o takich 54
No Malinowa spałam te 3 noce na pół gwizdka ....strasznie się drgawek bałam u Mikiego....dziś widzę pojedyńcze kropki na ciele ...może jednak to 3 dniówka była ?
Fazerka no widzę że tu chidzizny na forum Marzę o takich 54
No Malinowa spałam te 3 noce na pół gwizdka ....strasznie się drgawek bałam u Mikiego....dziś widzę pojedyńcze kropki na ciele ...może jednak to 3 dniówka była ?
Kamcia2810
Emilka jak miała "3-dniówkę" to przez właśnie 3 dni miała po 39-40 st. momentami drgawki. A po tych 3 dniach jak gdyby nigdy nic temperatura spadła i przez kolejne 4 miała wysypkę.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Oj ja przed ciążą wazylam 50 kg A teraz nie wiem ile.
Jem mało ale brzuch mi wywalilo
Jem mało ale brzuch mi wywalilo
madziolina_p
Kamcia ja tez stracilam drygiego maluszka w 12 tyg,ale teraz czuje, ze bedzie ok i u Ciebie tez zobaczysz!
Kamcia2810
madziolina pamiętam cię, ze staraczek i to, że straciłaś bobasa też pamiętam. Kibicowała ci a teraz okazuje się, że razem będziemy lipcówki ?
Witaj Kamcia powiedz co się stało że stracilas poprzednia ciążę ? Przepraszam że pytam Ale zastanawiam się co mówi po wszystkim lekarz , że co ? Że coś miało wpływ czy samo tak po prostu...? Mendoza a Ty co porabiasz w Finlandii ??? Brzmi mroźnie
reklama
aob66
Moderatorka
Aob a jak synek
Dziękuje już dużo lepiej ma apetyt, gorączki i tej całej reszty nie ma, tylko wysypka i bąble, no i nawadniaja go jeszcze, ale dalej nie wiedzą co mu jest... Do tego młody oszczędza tatusia, bo jest grzeczny i dużo śpi
Venice tak pamiętam jak pisalas, że chyba nic z tego nie będzie... Może w takim razie nie korzystaj ze swoich super mocy za bardzo.. A ten lekarz moj to jakiś lewus.. Też trzymam za was kciuki oby już nic się nie działo :* a gorączka.. Jak widzę u młodego 38,5 to już dużo a 40 to już nie mowie. A jakies kropki zobaczyłas tak??.. Zdrowka życzę...
BaBeKo u mnie o tyle jest dobrze, ze wczoraj poszłam do małego na chwilę dziś też poproszeni czy mogę iść to widzi mnie choć trochę...
Malinowa, fazerkamm ale wy szczuplutkie ja startuje z 7 z przodu heh
Kamcia witaj