aob66
Moderatorka
Malinowa no nie wiem czemu do jutra, ale muszę czekać, a ile tu będę to nikt mi nie powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aob szczerze ci współczuje takiego podejścia lekarzy i nie dziwie się, że jesteś zdenerwowana,
jestem zaskoczona takim podejściem, choć ja mojego szpitala też nie wspominam dobrze
ja jak za pierwszym razem pojechałam z plamienie do szpitala(1 ciąża) to od razu robili mi usg,
szpital okropny, ginekologia, położnictwo i patologia ciąży w jednym, ja roniłam a tu słyszałam jak się dzieci rodzą akurat miałam to szczęście, że leżałam koło porodówki i np. nie spałam od 2 do 4 w nocy bo dziewczyna rodziła, jeszcze leżałam z dziewczyną, która była w 6 mc ciąży i w niedziele leków zabrakło, pielęgniarka zakomunikowała, że nie ma czerwonych tabletek bo prawie wszyscy takie biorą i jutro zakupią, paranoja jakaś po czym zostałam wypisana i usłyszałam, że jak już będę krwawić to mam się zgłosić
To trzymam mooooocno kciuki by przyrost bety jutro byl duuuzy :* trzymaj się!Ja już jestem po USG no i lipa.. Tzn zadał mi pytanie czy na pewno testy wyszedł mi pozytywnie
Mowie, że już byłam u lekarza i był pęcherzyk to mówi, że może i to coś co tam jest to jest pęcherzyk, ale jutro zrobią mi bete i jak przyrosła to ok, a jak nie to wiadomo...
Napisz do mnie na priv z danymi i ja dopisze Cie do listyDziewczyny jak się wpisać na listę, ja od dzisiaj na l-4 i jestem pozytywnie zaskoczona reakcją mojej P. Dyrektor, w sumie wyszło na to, że najlepiej jakbym już nie wracała do pracy, tylko dopiero po ciąży, a tak się martwiłam tą rozmową,
ja nadal objawów takich nie mam piersi troszeczkę pobolewają i mdłości niewielkie i to mnie martwi, dzisiaj miałam zrobić betę, ale uciekałam z laboratorium w sumie poczekam, w nast. wtorek idę na usg,
aob mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Teraz z 54kg w poprzedniej z 51kg zaczynałam... a Ty z jaka zaczynasz?Fazerka to jesteśmy tego samego wzrostu. Z jaka waga teraz zaczynasz ciąże? Napisałam do Ciebie wiadomość odnośnie listy mam [emoji6]
To nie tak zle! Obysmy znow 70+ nie zlapalyFazerka ja na ślubie we wrześniu tego roku po odchudzaniu miałam 55 po podróży poślubnej i ogólnym odpuszczeniu doszłam do 56,50 a teraz mam juz 58,50
Dziewczyny jestem nienormalna. nam jakieś głupie myśli i boję się że coś będzie nie tak :-( tez macie takie obawy ?