reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Octanisept! Piekło jak cholera ale nie ma już dyskomfortu:) to przejściowe ale chociaż chwilowa ulga. Jak tam dzisiejsze wizyty?

Mi na katar lekarz dał euphorbium czy jakos tak. Nie wiem czy można czy nie ale pomogło. Dzidzi nie zaszkodziło. Chociaż fakt domowe sposoby byłyby najlepsze

reklama
witam
Noc okropna za mną....tak mnie dół brzucha bolał że mnie to aż obudziło....bałam sie do wc iść....wstałam nie boli.
Ja odkąd się dowiedziałam o ciąży schudałm jakieś 3kg....mdłości i nerwy swoje zrobiły.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny ! I tylko dobre wieści przynosić ! Aob a długa podróż przed tobą? sprawnej jazdy!
90Paula 50 zł za betę? no przesada
Kasiulka co moge powiedzieć ledwo 2 mce popracowałam....ale mi życie kopa dało...
Pracuję w żłobku.
Uśmiechnięta mi też kwaśne smakuje.....tak wogóle mało co mi podchodzi...Od kawy mnie odrzuciło :eek:
Hope rozmowa płacząca była.Nie mogłam normalnie mówić....Przyjęła do wiadomości ,pocieszyła mnie i kazała mi się wyciszyć,uspokoić ..... Cieszę się że mam to za sobą.

Venicee z tego co piszesz nie było tak źle - to super! Współczuje tych nocnych boleści [emoji45] teraz już lepiej? Poszłaś do pracy? Ja odkąd się dowiedziałam o ciąży to kawy nie pije choć przy moim niskim ciśnieniu pewnie by była nawet wskazana, ale jakoś mnie do niej nie ciągnie. Ubyło Ci 2 kg? Zazdroszczę! Mi przybyło ponad 2 [emoji45] wcale mnie to nie cieszy ładnie schudłam przed ślubem a teraz wszystko wraca i to w szybkim tempie... Dziś się w końcu wypogodziło trochę wiec zaraz ruszam z psem na spacer może chociaż ruch mi pomoże żeby nie utyć aż tak bardzo!

Mnie też kawa wskazana ,ale wogóle mi nie smakuje ,a na siłe pić to bezsens...
Rano wstałam i już nic nie boli....sama nie wiem co o tym myśleć ;/ wizyta dopiero 1 grudnia,zresztą moją sprawę musze jeszcze z innym ginekologiem obgadać.
Wiecie plaster na tyłku jak w ciąży już byłam ,leki na przeziębienie które brałam....boję się bardzo jaki to może mieć wpływ :(

Dziewczyny wspolczuje wam katarow cos okropnego ja jak zlape to zawsze sie ponad miesiac mecze z nim ;/
Ja dzis zaliczylam pierwszego pawika chociaz zawsze nad mdlosciami panowalam a dzis nie dalam rady ehhh ;/
Venice dobrze ze rozmowa juz za toba zawsze bedziesz teraz troszke spokojniejsza.

Venicee ciesze sie ze rozmowa juz za Toba i chyba tak zle nie bylo co? bedzie dobrze :)

mnie od kawy tez odrzucilo...

dziewczyny co robicie na obiad? nie mam pomyslu.... cos szybko i zeby nie smierdzialo :p

Fazerka może makaron z miesem i sosem ?tu dowolność spora :D
Mnie ostatnio posmakowała kasza gryczana z warzywami + mięsko...chocbym miesa wcale nie musiała mieć...
Masz rację ulga że mam rozmowę za sobą....
Ktoraś mówiła czy krople do nosa euphorbium compositum S można? raczej tak ,bo to homeopatyczne ....A na ból gardła hasco-sept można i podobne ,fajne też są tabletki isla-casis .A z syropow cebula+cytryna +miód .

reklama
Hej dziewczyny trochę się nie odzywalam bo dużo pracy ; (
Teraz mam maraton dzisiaj noc, jutro noc i potem dzień w niedziele masakra....
Nie wiem jak dam rade.

W poniedziałek wizyta :) mam nadzieje xe wszystko będzie ok.

A mnie na samą myśl o kawie... w ogóle cały czas mam mdłości :/

Venicee ciesze się ze rozmowa juz za tobą :)

Mnie ostatnio smakuje tylko kasza gryczana plus jajko sadzonek takie rozlane :D

Do góry