reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hope dziękuje :) widzę, że o Twoja linie dzidzia też dba heh :) same fit mamy tu będą tylko ja wieloryb haha ;)

Olciakk a próbowałas clotrimazolum? Trochę powinno ci ulżyć... A podrażnienie na pewno po tym...

reklama
Ledwo wstalam. ..
za 2 godzinki wizyta u lekarza :)!
Dam znac czy wszystko dobrze:)
Daj koniecznie znać jak po wizycie.
Mam od rana czarnowidztwo.

Moje podrażnienie rozkrecilo się do tego stopnia ze nie mogę podetrzeć się papierem. Myślę ze to po luteinie bo z rana jest najgorzej. Jak już wszystko wylezie to zaczynam odczuwać ulgę. Muszę Chyba zmienić na podjezykowa. Masakra jakas:( Mdlosci wszsytko mi ustapilo wiec ciezkaaa doba przed wizzyta u mnie będzie boję się czy aby wszystko z dzidzi ok ;( zawsze coś. Nie moge sobie miejsca znaleźć co za bol

Będzie dobrze!!!! Musi byc!

Nie mam w domu a maz pojdchal mi kupic będzie wieczorem po pracy :/ Zastanawiam sie nad octaniseptem. Po porodzie to on mnie ratował

Dziewczyny, pomocy! Mam od wczoraj straszny katar ; ( macie jakieś sposoby? I czy katar nie jest groźny w jakiś sposób dla maleństwa?

Dziewczyny i ja mam podobny problem jak ewjaaa od wczoraj katar, ból gardła i lekko ucho pobolewa. jak myslicie czy malenstwu nic nie bedzie?

reklama
Zdrowka dziewczyny!!! Domowe sposoby tak jak pisze Iwona... miod podgrzany z cytryna świetny na bol gardla, syrop z cebuli albo z buraka, inhalacje, lekarz mi mowil ze aspiryne tez mozna brac ale ja osobiście bym nie ryzykowała i nie brala..

Do góry