reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hope dziękuje :) widzę, że o Twoja linie dzidzia też dba heh :) same fit mamy tu będą tylko ja wieloryb haha ;)

Olciakk a próbowałas clotrimazolum? Trochę powinno ci ulżyć... A podrażnienie na pewno po tym...

reklama
Ledwo wstalam. ..
za 2 godzinki wizyta u lekarza :)!
Dam znac czy wszystko dobrze:)
Daj koniecznie znać jak po wizycie.
Mam od rana czarnowidztwo.

Moje podrażnienie rozkrecilo się do tego stopnia ze nie mogę podetrzeć się papierem. Myślę ze to po luteinie bo z rana jest najgorzej. Jak już wszystko wylezie to zaczynam odczuwać ulgę. Muszę Chyba zmienić na podjezykowa. Masakra jakas:( Mdlosci wszsytko mi ustapilo wiec ciezkaaa doba przed wizzyta u mnie będzie boję się czy aby wszystko z dzidzi ok ;( zawsze coś. Nie moge sobie miejsca znaleźć co za bol

Będzie dobrze!!!! Musi byc!

Nie mam w domu a maz pojdchal mi kupic będzie wieczorem po pracy :/ Zastanawiam sie nad octaniseptem. Po porodzie to on mnie ratował

Dziewczyny, pomocy! Mam od wczoraj straszny katar ; ( macie jakieś sposoby? I czy katar nie jest groźny w jakiś sposób dla maleństwa?

Dziewczyny i ja mam podobny problem jak ewjaaa od wczoraj katar, ból gardła i lekko ucho pobolewa. jak myslicie czy malenstwu nic nie bedzie?

reklama
Zdrowka dziewczyny!!! Domowe sposoby tak jak pisze Iwona... miod podgrzany z cytryna świetny na bol gardla, syrop z cebuli albo z buraka, inhalacje, lekarz mi mowil ze aspiryne tez mozna brac ale ja osobiście bym nie ryzykowała i nie brala..

Do góry