reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

madziagaw nie martw się na następną wizytę pójdziesz i będzie wszystko ok a robiłaś betę który masz tydzień

u mnie dzisiaj żurek ale na samą myśl jest mi źle
kupiłam dzisiaj dorsza wędzonego bo miałam ochotę ale teraz jakoś mi śmierdzi

reklama
No dziewczyny jestem z siebie dumna :) ruszyłam zad i poszłam ba spacer z psem, odwiedziłam męża w pracy przy okazji wiec 6,5 km zaliczone. Nie obyło sie oczywiście bez pokus bo same zapachy..., przechodziłam koło kebaba i koło cukierni o mało nie weszłam :)

Nie mam nudności ale z jedzeniem śmiesznie mam, mam na coś ochotę, ugotuje cały a gar a potem już mi ochota odchodzi :) i tak mąż musi jeść cały tydzień rosół bo ja już mam ochotę na co innego ;)

Hahaha ja tak samo miałam z rosołem właśnie. Przed wczoraj obiad zrobiony ale mi się rosołu zachciało. Jadłam jak małe dziecko z uśmiechem 2 talerze ale następnego dnia juz nie mogłam na niego patrzeć więc biedny mąż ma z tego oprocz rosołu i pomidorowe i sos. Biedny zjada resztki a ja dziś rollo :)

Hej dziewczyny, pisze choc sama nie jestem pewna niczego..
Jestem mama 2,5 letniego chlopca, staralismy sie o niego 5 lat...
Ostatnio cos mnie tchnelo i w niedziele zrobilam test..byl negatywny ale po jakims czasie jak chcialam wyrzucic zauwazylam kreseczke...
Test powtorzylam w poniedzialek...rano...bladziutka prawie nie widac ale byla, i tak od tamtej pory robi co dzien ale jest na prawde blada i intensywnosc sie nie zmienia, prawie jej nie widac....dzis jest 4 dzien po spodziewanej @...pobolewa mnie brzuch i cycki... temperatura z rana 37,3 ... boje sie ze ten wynik to od torbieli bo lubia sie u mnie tworzyc..albo jakas pozamaciczna...jutro lece z rana na bete a na poniedzialek na godz 20 mam umowiona wizyte.... jestem przestraszona ze jest cos nie tak....to czekanie mnie wykonczy...
Wg terminu @ jest dzis 4t3dc termin przypadal by na 25.07

Venice dobrze, że już po rozmowie :) jeden stres masz za sobą :) a czeka mnie prawie 700 km :/
Też muszę wypróbować ta kaszę, ale mi ochoty narobilas :)

Madziagaw na pewno jest za wcześnie to raz, a dwa to może lekarz ma słaby sprzęt albo nie umie się do końca nim posługiwać :) ale tak na serio to narazie się nie stresuj...

Camel witaj :) u mnie też były słabe kreski a wręcz trzeba było się ich doszukać a później po 5 dniach już było widać ciemniejsza :) zdob bete i będzie wszystko jasne ;) a lekarz w pon to chyba też wcześnie, może nie być nic widać, albo sam pęcherzyk...

Olciakk będę też próbować na przyszłość octanisept ;)

Malinowa to długi spacer gratuluje heh :D

reklama
jutro ide na bete tak czy inaczej...a do lekarza to dlatego bo zaczyna mnie swedziec wiec w razie czego nie chce powaznej infekcji....w pon rano bete powtorze

Do góry