reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
z witamin bierzecie coś? czy tylko kwas foliowy
jak byłam u lekarza ostatnio to mówił że mogę już coś zażywać tylko nie wiem co dziewczyny z innego forum starających się polecają pregna plus

Kwas foliowy jak narazie tylko, reszte witamin powinno sie zaczac brac dopiero po wynikach badan krwi bo moze nie bede Tobie w ogole potrzebne :)

Witam się z pracy, córa odstawiona do szkoły a ja siedzę i czekam na resztę, bo przyszłam pierwsza :-p

Ja sobie kilka razy w tygodniu piję kawkę z ekspresu, ale niezbyt mocną. Za to lubię zieloną herbatę, a czytałam, że też jest w niej kofeina, która zmniejsza wchłanianie kwasu foliowego. Ale przecież na samej wodzie długo nie da się ciągnąć.

Z witamin biorę kwas foliowy i Pregnę, ale tylko dlatego, że zostało mi prawie całe pudełko z poprzedniego razu.

madzia, daj znać po wizycie.

Ja mam dziś endokrynologa.

Ja piję teraz 1 kawę dziennie, taka o poranku z biedry co ma 70% inki. I herbaty czarne piję, ale chyba będę musiała zmniejszyć ilość. A wczoraj po chipsach było mi niedobrze na wieczór. Dzidzia mi zabrania jeść :)

witajcie ;-) ja dziś pierwszy raż w pracy odkąd jestem w ciazy. u mnie mdłości tez nie odpuszczaja. mam miętowki, to trochę pomaga. jutro zaczynam 6 tydzien ;-)

Ledwo wstalam. ..
za 2 godzinki wizyta u lekarza :)!
Dam znac czy wszystko dobrze:)

Czekamy na relacje :)

Malinka dzidzia dba o Twoja figurę :D

Migotka, Julka i inne mamy pracujące spokojnej pracy życzę, a pozostałym miłego dnia :)

My dziś wracamy do domu :( nie chce mi się.. Podróż jest taka długa ehh... Aleeee za to jutro lekarz to mnie pociesza :)

U mnie dziś koniec 6 tyg :p

Witam

Zgadzam się te mdłości są okropne:confused2:, głodna mdli, najedzona mdli, kładziesz się spać mdli, wstajesz mdli fuj i zapach lodówki okropieństwo. Dzisiaj rano robiłam dziewczynkom śniadanie to otwierając lodówkę zatykałam nos;-).
Ja kawę piję sporadycznie ale taką jak Malinka z biedronki z mlekiem :tak:

Venicee i jak przebiegła rozmowa ? Trochę Ci zazdroszczę, ze będziesz miała już to za sobą . Ja w obu ciążach pracowałam długo, bardzo długo bo gdzieś do 35 tyg. Ale też dobrze się czułam i dlatego tak:tak:.Teraz nie wiem jak będzie ale jestem dość aktywna i nie jestem fanką siedzenia w domu, potrzebuje kontaktu z innymi ludźmi jak powietrza do życia:-D.

Powodzenia na wizytach wszystkim

Aob66 szerokości

reklama
Mam od rana czarnowidztwo.

Moje podrażnienie rozkrecilo się do tego stopnia ze nie mogę podetrzeć się papierem. Myślę ze to po luteinie bo z rana jest najgorzej. Jak już wszystko wylezie to zaczynam odczuwać ulgę. Muszę Chyba zmienić na podjezykowa. Masakra jakas:( Mdlosci wszsytko mi ustapilo wiec ciezkaaa doba przed wizzyta u mnie będzie boję się czy aby wszystko z dzidzi ok ;( zawsze coś. Nie moge sobie miejsca znaleźć co za bol

Ostatnia edycja:
Do góry