reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
z witamin bierzecie coś? czy tylko kwas foliowy
jak byłam u lekarza ostatnio to mówił że mogę już coś zażywać tylko nie wiem co dziewczyny z innego forum starających się polecają pregna plus

Kwas foliowy jak narazie tylko, reszte witamin powinno sie zaczac brac dopiero po wynikach badan krwi bo moze nie bede Tobie w ogole potrzebne :)

Witam się z pracy, córa odstawiona do szkoły a ja siedzę i czekam na resztę, bo przyszłam pierwsza :-p

Ja sobie kilka razy w tygodniu piję kawkę z ekspresu, ale niezbyt mocną. Za to lubię zieloną herbatę, a czytałam, że też jest w niej kofeina, która zmniejsza wchłanianie kwasu foliowego. Ale przecież na samej wodzie długo nie da się ciągnąć.

Z witamin biorę kwas foliowy i Pregnę, ale tylko dlatego, że zostało mi prawie całe pudełko z poprzedniego razu.

madzia, daj znać po wizycie.

Ja mam dziś endokrynologa.

Ja piję teraz 1 kawę dziennie, taka o poranku z biedry co ma 70% inki. I herbaty czarne piję, ale chyba będę musiała zmniejszyć ilość. A wczoraj po chipsach było mi niedobrze na wieczór. Dzidzia mi zabrania jeść :)

witajcie ;-) ja dziś pierwszy raż w pracy odkąd jestem w ciazy. u mnie mdłości tez nie odpuszczaja. mam miętowki, to trochę pomaga. jutro zaczynam 6 tydzien ;-)

Ledwo wstalam. ..
za 2 godzinki wizyta u lekarza :)!
Dam znac czy wszystko dobrze:)

Czekamy na relacje :)

Malinka dzidzia dba o Twoja figurę :D

Migotka, Julka i inne mamy pracujące spokojnej pracy życzę, a pozostałym miłego dnia :)

My dziś wracamy do domu :( nie chce mi się.. Podróż jest taka długa ehh... Aleeee za to jutro lekarz to mnie pociesza :)

U mnie dziś koniec 6 tyg :p

Witam

Zgadzam się te mdłości są okropne:confused2:, głodna mdli, najedzona mdli, kładziesz się spać mdli, wstajesz mdli fuj i zapach lodówki okropieństwo. Dzisiaj rano robiłam dziewczynkom śniadanie to otwierając lodówkę zatykałam nos;-).
Ja kawę piję sporadycznie ale taką jak Malinka z biedronki z mlekiem :tak:

Venicee i jak przebiegła rozmowa ? Trochę Ci zazdroszczę, ze będziesz miała już to za sobą . Ja w obu ciążach pracowałam długo, bardzo długo bo gdzieś do 35 tyg. Ale też dobrze się czułam i dlatego tak:tak:.Teraz nie wiem jak będzie ale jestem dość aktywna i nie jestem fanką siedzenia w domu, potrzebuje kontaktu z innymi ludźmi jak powietrza do życia:-D.

Powodzenia na wizytach wszystkim

Aob66 szerokości

reklama
Mam od rana czarnowidztwo.

Moje podrażnienie rozkrecilo się do tego stopnia ze nie mogę podetrzeć się papierem. Myślę ze to po luteinie bo z rana jest najgorzej. Jak już wszystko wylezie to zaczynam odczuwać ulgę. Muszę Chyba zmienić na podjezykowa. Masakra jakas:( Mdlosci wszsytko mi ustapilo wiec ciezkaaa doba przed wizzyta u mnie będzie boję się czy aby wszystko z dzidzi ok ;( zawsze coś. Nie moge sobie miejsca znaleźć co za bol

Ostatnia edycja:
Do góry