reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Venicee ale super, że masz to za sobą. Widzisz nie było tak strasznie - wszystko się jakoś ułoży zobaczysz :tak:.

Madziagw nie martw się może po prostu jest jeszcze zbyt wcześnie. Wiem, ze to nie łatwe ale postaraj się chociaż o tym nie myśleć. Może dla porównania zrób betę wtedy zobaczysz czy przyrasta.

Fazerka ja na dzisiaj krupnik mam. Wczoraj ugotowałam i dzisiaj sobie do pracy przyniosłam:-)

Próbowałam wkleić suwaczek! Wiecie dlaczego dziad jeden się nie chce pokazać? Zrobiłam wszystko jak tam każą:crazy:

Dzięki dziewczyny za te domowe sposoby na przeziebienie! ja własnie próboje zrobic obiad i przy krojeniu cebuli zwymiotowałam nie chce myslec o zapachach jak bede piekła mieso. juz 12.00 a ja od rana nic nie zjadlam bo na mysl o jedzeniu mi nie dobrze.
Trzymajcie sie cieplutko :*

Hope a zatwiedziłaś suwaczek? W edytuj sygnaturę wklejasz bbcode -potem zatwierdzasz i suwak jest-ja probowałam ,nie ma problemu.Ja tak miałam kilka razy źle i nie pojawiał się....Justa współczuję.Dobrze że dziś gotowac nie muszę.

Ostatnia edycja:
Wrocilam od lekarza ..
nic w brzuszky nie widac. Za tydzien kolejne badanie. Nie wiadomo czy to ciaza wewnatrzmaciczna.:(
Tp trzymam mooooocno kciuki by bylo wszystko w porządku... z obliczeń wychodzi ze w ktorym tyg jestes?
Fazerka może makaron z miesem i sosem ?tu dowolność spora :D
Mnie ostatnio posmakowała kasza gryczana z warzywami + mięsko...chocbym miesa wcale nie musiała mieć...
Masz rację ulga że mam rozmowę za sobą....
Ktoraś mówiła czy krople do nosa euphorbium compositum S można? raczej tak ,bo to homeopatyczne ....A na ból gardła hasco-sept można i podobne ,fajne też są tabletki isla-casis .A z syropow cebula+cytryna +miód .

Oooo kasza gryczana! Mniaaam musze chlopa poprosic zeby odjechal do polskiego sklepu :) z jakimi warzywami robisz?

Z jakimi się lubi -ja miałam z mieszanką wiosenną hortexu. Najpierw cebulkę w drobno na masełku podsmażasz i jak bedzie już szklista dodajesz warzywka,podsmażasz znowu(można dodać wiecej masła) i potem wsypuję 3 torebki kaszy gryczanej prażonej i podlewasz wodą.Pilnujesz żeby woda zawsze była ,bo inaczej kasza nie bedzie pęcznieć.Wszystko robi się jakieś 30minut.Można też wkroić mięso. I gotowy obiad z jednego garnka .
Idę młodego uśpić.

Hejka nie nadrobie was bo skrobiecie baardzo dużo. Ja po wizycie pęcherzyk jest, na serducho za szybko no i L4 bo praca psycho-fizyczna bardzo. Termin wychodzi na 22 lipca :)

reklama
Z jakimi się lubi -ja miałam z mieszanką wiosenną hortexu. Najpierw cebulkę w drobno na masełku podsmażasz i jak bedzie już szklista dodajesz warzywka,podsmażasz znowu(można dodać wiecej masła) i potem wsypuję 3 torebki kaszy gryczanej prażonej i podlewasz wodą.Pilnujesz żeby woda zawsze była ,bo inaczej kasza nie bedzie pęcznieć.Wszystko robi się jakieś 30minut.Można też wkroić mięso. I gotowy obiad z jednego garnka .
Idę młodego uśpić.
Musze wyprobowac bo uwielbiam kasze gryczana, przyprawy klasyczne czy masz jakieś swoje wyszukane do tego dania?
Udanej drzemki :)
Hejka nie nadrobie was bo skrobiecie baardzo dużo. Ja po wizycie pęcherzyk jest, na serducho za szybko no i L4 bo praca psycho-fizyczna bardzo. Termin wychodzi na 22 lipca :)
Super wieści :) napisz na priv dane do naszej lipcowej listy to Cie dopisze :)

Do góry