reklama
Usmiechnieta
Fanka BB :)
Ula, basbeko, ewjaaa Gratulacje i Witamy
Ewjaaa my staralismy sie 8 miesiecy i tez czulam jakby to byla nieskonczonosc.
Needi mi to raczej na odwrot, mi goraco jak w poprzedniej ciazy, zanim pojde spac to musze okno w sypialni otworzyc i wpuscic troche mrozu bo inaczej nie zasne.
Malinowamarta czekamy na relacje.
Ewjaaa my staralismy sie 8 miesiecy i tez czulam jakby to byla nieskonczonosc.
Needi mi to raczej na odwrot, mi goraco jak w poprzedniej ciazy, zanim pojde spac to musze okno w sypialni otworzyc i wpuscic troche mrozu bo inaczej nie zasne.
Malinowamarta czekamy na relacje.
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Cześć! Witam nowe dziewczyny :-)
Ja z kolei we wszystkie 3 ciąże zachodziłam przy pierwszej próbie. Małżonek z tego powodu był oczywiście niepocieszony, bo liczył, że dłużej będziemy robili dzieci, bo wtedy przynajmniej mógłby liczyć na więcej niż zwykle
Ja z kolei we wszystkie 3 ciąże zachodziłam przy pierwszej próbie. Małżonek z tego powodu był oczywiście niepocieszony, bo liczył, że dłużej będziemy robili dzieci, bo wtedy przynajmniej mógłby liczyć na więcej niż zwykle
iwonaimaja
A ja chyba jutro na l4 pójdę dzisvbyla masakra...
Zawiozlam córkę i spałam bo myślałam że umrę...
ja już jestem ostatnio nie chciałam iść wczesnie bo mi głupio było teraz jak tylko zrobiłam test pobiegłam do lekarza
chciałam zaświadczenie do pracy bo pracuję w markecie ale dał L4 ze względu na sytuacje, moja druga córeczka urodziła się w 35 tygodniu ciąży i następnego dnia zmarła
aob66
Moderatorka
Witam nowe mamusie i gratuluje
Malinowa to trochę daleko stąd mam do Kołobrzegu
Needi mi to różnie raz ciepło raz zimno.. W sumie nie widzę różnicy sprzed ciąży
Nie zazdroszcze Wam dziewczyny tych mdłości... Mi już powoli zaczyna dokuczać zgaga no i dalej od czasu do czasu plamie :/ nie wiem jak doczekał do wizyty...
Migotka mój też zbyt nie cieszył się, że to już koniec starań
Iwona straszne nawet nie umiem sobie wyobrazić takiej straty.. Dbaj o siebie
Malinowa to trochę daleko stąd mam do Kołobrzegu
Needi mi to różnie raz ciepło raz zimno.. W sumie nie widzę różnicy sprzed ciąży
Nie zazdroszcze Wam dziewczyny tych mdłości... Mi już powoli zaczyna dokuczać zgaga no i dalej od czasu do czasu plamie :/ nie wiem jak doczekał do wizyty...
Migotka mój też zbyt nie cieszył się, że to już koniec starań
Iwona straszne nawet nie umiem sobie wyobrazić takiej straty.. Dbaj o siebie
MalinowaMarta
Aob66 muszę Cie pocieszyć jadąc do Kołobrzegu czytałam książkę i tam było o plamieniach od razu pomyslałam o Tobie zaraz Ci to poszukam i wkleję.
MalinowaMarta
madziolina_p
My rez za kazdym razem za pierwszym razem
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
reklama
aob66
Moderatorka
Dziękuje malinowa nie wiem co to, ale poki co nie łączy się to z bólami. Ale bylo trochę tego później dwa dni nic, a później znów więcej...
A tak swoją droga śliczny kolor paznokci
A tak swoją droga śliczny kolor paznokci