reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ula, basbeko, ewjaaa Gratulacje i Witamy :)
Ewjaaa my staralismy sie 8 miesiecy i tez czulam jakby to byla nieskonczonosc.

Needi mi to raczej na odwrot, mi goraco jak w poprzedniej ciazy, zanim pojde spac to musze okno w sypialni otworzyc i wpuscic troche mrozu bo inaczej nie zasne.
Malinowamarta czekamy na relacje.

Cześć! Witam nowe dziewczyny :-)

Ja z kolei we wszystkie 3 ciąże zachodziłam przy pierwszej próbie. Małżonek z tego powodu był oczywiście niepocieszony, bo liczył, że dłużej będziemy robili dzieci, bo wtedy przynajmniej mógłby liczyć na więcej niż zwykle :-p

A ja chyba jutro na l4 pójdę dzisvbyla masakra...
Zawiozlam córkę i spałam bo myślałam że umrę...

ja już jestem ostatnio nie chciałam iść wczesnie bo mi głupio było teraz jak tylko zrobiłam test pobiegłam do lekarza
chciałam zaświadczenie do pracy bo pracuję w markecie ale dał L4 ze względu na sytuacje, moja druga córeczka urodziła się w 35 tygodniu ciąży i następnego dnia zmarła

Witam nowe mamusie i gratuluje :D

Malinowa to trochę daleko stąd mam do Kołobrzegu :p

Needi mi to różnie raz ciepło raz zimno.. W sumie nie widzę różnicy sprzed ciąży :)

Nie zazdroszcze Wam dziewczyny tych mdłości... Mi już powoli zaczyna dokuczać zgaga no i dalej od czasu do czasu plamie :/ nie wiem jak doczekał do wizyty...

Migotka mój też zbyt nie cieszył się, że to już koniec starań ;)

Iwona straszne :( nawet nie umiem sobie wyobrazić takiej straty.. Dbaj o siebie

ImageUploadedByForum BabyBoom1447680254.702947.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1447680254.702947.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447680254.702947.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Dziękuje malinowa :) nie wiem co to, ale poki co nie łączy się to z bólami. Ale bylo trochę tego później dwa dni nic, a później znów więcej...

A tak swoją droga śliczny kolor paznokci :D

Do góry