reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Madziolina to jednak idziesz na bete? To super, ja tez zawsze sie stresowałam także to naturalne. Aob ja w Kołobrzegu a morze widziałam tylko chwile bo pogoda paskudna także jodu nie nawdychałam się zbytnio :( my też byliśmy u rodzinki [emoji6]. Moja wizyta już jutro - moja aplikacja w tel pokazuje mi - 7 tydzień Twój zarodek ma 7 mm i jest wielkości tic taca [emoji12][emoji7]

reklama
To trzymam kciuki Malinowa! Na ktora lekarz?
Ide na bete, slrawdze przyrost, to duzo powie.
Wilala bym, zeby dzis byly wyniki, ale u mnie w przychodni jest tania bo 15zl, ale wyniki jutro.

Jej dziewczyny mnie normalnie cały tydzień mdli...mam dość! a momentami jem na siłę. Jakby nie ja:no:.
Mam pytanie do dziewczyn, które mają starsze dzieci kiedy mówicie o pojawiającym się rodzeństwie?

Myślę, że powiemy im w okolicy Świąt Bożego Narodzenia. Starsza ma 7 lat, to zrozumie, ale młodszy głuptasek ma 4 i nie wiem czy dla niej to nie za wczesnie..... Do lipca jeszcze szmat czasu.

Witajcie nowe mamusie!! Spora grupka już się zebrała :-)

Ja dziś i jutro wzięłam urlop, mam trochę rzeczy do zrobienia w domu, dentystę z dziewczynkami i jutro fryzjera, więc wolne się przyda.
Objawów u mnie wciąz brak, nie narzekam :-D co prawda ja nie wymiotuję w ciąży, ale mdłości potrafiliły dokuczyć :confused2: Do lekarza pójdę na początku grudnia, czyli skończony 7 tydzień.
W sobotę moja mama sama zapytała, czy przypadkiem nie jestem w ciąży :laugh2: A to detektyw! :-p Mieliśmy nie mówić dopóki nie pójdę do lekarza, no ale skoro sama wypatrzyła to nie było sensu zaprzeczać.

Miłego dnia :happy::happy:

My nie mowimy nikomu narazie, ale ja jestem z tych co zawsze lubila sobie winko wypic i z kolezankami papieroska zapalic, wiec i tak sie skapna. Ale w pracy musze powiedziec, bo po macierzynskim i zwolnieniach po ciazy zasniadowenj wracam juz w poniedzialek przyszly do roboty i tam mieli mi umowe zmieniac itp wiec musze powiedziec, zeby sie wstrzymali, pewnie sie wkurza, bo ok tydz temu z nimi gadalam, ze wracam na pewno i na stale hehe

Ula witaj :)
Hope trzymam kciuki &&&
Ja bylam dzis u lekarza dostalam skierowanie na badania za tydzien do lekarza ide i zaloza mi karte ciazy. A czuje sie dzis fatalnie mdli ze szok i sama nie wiem co mam zjesc na sniadanie :(

mnie też mdli. cały czas. musze mieć przy sobie coś mietowego bo inaczej jest źle. ale cieszę się że mam objawy bo przynajmniej wien ze z groszkiem wszystko ok. u mnie beta 18 zł i wyniki w tym samym dniu.

reklama
Witam tu Basia również mam termin na lipiec :) tzn tak mi sie wydaje. Dziś idę do gina. Zrobiłam dwa testy oczywiście pozytywne i z krwi również. Byłam u gina w piątek Ale okazał się trochę dziwny więc idę raz jeszcze dziś o 13. Pozdrawiam

Do góry