reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Przy najbliższa wizycie powiesz o tym lekarzowi i będzie wszystko ok, piszą też że teraz nasze narządy są bardziej ukrwione może dlatego... Choć rozumiem Twoje obawy bo sama bym je miała ja zawsze podczas wizyty w toalecie na siusiu zawsze zagadam tak z obawa czy aby na wszystko ok i nawet nie wiem skąd mi się to wzięło. My przestaliśmy się ostatnio nawet przytulać bo mnie kuzynka nastraszyła i poczekamy do 12go tygodnia [emoji12]

Przy najbliższa wizycie powiesz o tym lekarzowi i będzie wszystko ok, piszą też że teraz nasze narządy są bardziej ukrwione może dlatego... Choć rozumiem Twoje obawy bo sama bym je miała ja zawsze podczas wizyty w toalecie na siusiu zawsze zagadam tak z obawa czy aby na wszystko ok i nawet nie wiem skąd mi się to wzięło. My przestaliśmy się ostatnio nawet przytulać bo mnie kuzynka nastraszyła i poczekamy do 12go tygodnia [emoji12]

Ja mam tak samo z tymi wizytami w toalecie.. Moje nowe upośledzenie ;)

Ale stresuje się, bo nie pamiętam tego z poprzedniej ciąży, a teraz młody ciagle na mnie wisi, ten wyjazd też swoje robi i mam mało odpoczynku.. W pierwszej ciąży z początku miałam zagrożona, bo cos tam chyba za mało hormonów miałam czy coś takiego... Nie pamiętam, bo gin też mi tak za dużo nie wytłumaczyla wtedy..

Też za każdym razem z obawą spoglądam na papier. Zwłaszcza, że w poprzedniej ciąży plamiłam i nie skończyło się to dobrze. A co do przytulanek, też przekładamy na po 12-tym tygodniu.

Hej. Ja juz mam dosc :-( dzisiaj rano zemdlalam w kuchni przy robieniu sobie sniadania. Maz wezwal pogotowie i fajnie mnie pocieszyli ze to dopiero początek. Ciśnienie mam ciagle 90/50. Czuje sie okropnie. Jak troche dojde do siebie to doczytam co u was.
Pozdrawiam!

ojej to nie dobrze... uwazaj na siebie! nie rob kapieli ani prysznicu jak jestes sama w domu... koniecznie powiedz swojemu lekarzowi prowadzacemu ze masz takie niskie cisnienie i ze zemdlalas.

u mnie objawy ciazy to mdlosci, raz wieksze raz mniejsze... musze cos skubac caly czas praktycznie bo wtedy nie mam az tak duzych tych mdlosci...

Julka89.89 tak jak napisala 91paulaaa nie nastawiaj sie na duzo bo w 5 widac sam pecherzyk, (tez poszlam w 5) lekarz sprawdzil czy jest ok i kazal przyjsc za dwa tygodnie :)

Cześć! Witam nowe dziewczyny :-)

Ja z kolei we wszystkie 3 ciąże zachodziłam przy pierwszej próbie. Małżonek z tego powodu był oczywiście niepocieszony, bo liczył, że dłużej będziemy robili dzieci, bo wtedy przynajmniej mógłby liczyć na więcej niż zwykle :-p

ha ha ha u mnie to sam teraz :p dwa razy przyjemnosci i fasolina w brzuchu :p maz nie pocieszony bo juz ochoty nie mam na przytulanki :p :p

Iwonaimaja :( straszne :( wspolczuje baaaardzo....

myslalam ze tylko ja mam taka "jazde" ze patrze czy nie ma zadnych plam....

Serdecznie witam wszystkie mamuski i zycze spokojnych wspolnych 9 miesiecy :)

tak dla ciekawoski dodam ze jestem tez styczniowka 2012 i do tej pory z dziewczynami utrzymujemy kontak a gdy jest taka mozliwosci to sie spotykamy :)

Hahah dziewczyny chyba wszystkie nalezymy do tej samej grupy. :) teraz chodzenie do toalety nabralo dla nas nowego wymiaru, przy okazji sprawdzania czy wszystko ok.
Malinowamarta sliczny kolor
Madziolina tylko zazdroscic, ja z pierwszym dzieckiem tez za pierwszym razem a z drugim juz myslalam ze nigdy sie nie uda.
Migotka i aob moj tez sie ostatnio smial ze jak sie nam wkoncu udalo to juz go nie bede potrzebowala :)

nowe mamuski jezeli chcecie dolaczyc do listy lipiec 2016 zapraszam na priv :) napiszcie wszystkie dane zebym Was dopisala :)

Nick:
Imię:
Lat:
Skąd jesteśmy:
Termin porodu:
Imię dla dziecka:

reklama
Do góry