MalinowaMarta
Fanka BB :)
Tak moje dziękuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy najbliższa wizycie powiesz o tym lekarzowi i będzie wszystko ok, piszą też że teraz nasze narządy są bardziej ukrwione może dlatego... Choć rozumiem Twoje obawy bo sama bym je miała ja zawsze podczas wizyty w toalecie na siusiu zawsze zagadam tak z obawa czy aby na wszystko ok i nawet nie wiem skąd mi się to wzięło. My przestaliśmy się ostatnio nawet przytulać bo mnie kuzynka nastraszyła i poczekamy do 12go tygodnia [emoji12]
Przy najbliższa wizycie powiesz o tym lekarzowi i będzie wszystko ok, piszą też że teraz nasze narządy są bardziej ukrwione może dlatego... Choć rozumiem Twoje obawy bo sama bym je miała ja zawsze podczas wizyty w toalecie na siusiu zawsze zagadam tak z obawa czy aby na wszystko ok i nawet nie wiem skąd mi się to wzięło. My przestaliśmy się ostatnio nawet przytulać bo mnie kuzynka nastraszyła i poczekamy do 12go tygodnia [emoji12]
Hej. Ja juz mam dosc :-( dzisiaj rano zemdlalam w kuchni przy robieniu sobie sniadania. Maz wezwal pogotowie i fajnie mnie pocieszyli ze to dopiero początek. Ciśnienie mam ciagle 90/50. Czuje sie okropnie. Jak troche dojde do siebie to doczytam co u was.
Pozdrawiam!
Cześć! Witam nowe dziewczyny :-)
Ja z kolei we wszystkie 3 ciąże zachodziłam przy pierwszej próbie. Małżonek z tego powodu był oczywiście niepocieszony, bo liczył, że dłużej będziemy robili dzieci, bo wtedy przynajmniej mógłby liczyć na więcej niż zwykle