reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny ! Tydzień temu po zwleczeniu się z łóżka, coś mnie tknelo i zrobiłam test. Wyszły dwie krechy ☺ W ten sam dzień zrobiłam betę i takim oto sposobem dołączam do Was :) Lekarz, powiedział, że wszystko super, kazał odpoczywać i się nie stresować :) Ale jak tu się nie stresować, kiedy to moja pierwsza i tak długo wyczekiwana (z narzeczonym staraliśmy się prawie 1,5 roku) ciąża! :)

reklama
ewjaa witaj ;-) my też się długo staraliśmy j tez się stresuje żeby wszystko było ok. w którym tygodniu jesteś?

Hej Julka :) w 4, a Ty już wiesz? Masz jakieś objawy? Ja tylko jestem ciągle zmęczona, latam sikac co 5min i cycki mnie strasznie bolą

Hej dziewczyny ! Tydzień temu po zwleczeniu się z łóżka, coś mnie tknelo i zrobiłam test. Wyszły dwie krechy ☺ W ten sam dzień zrobiłam betę i takim oto sposobem dołączam do Was :) Lekarz, powiedział, że wszystko super, kazał odpoczywać i się nie stresować :) Ale jak tu się nie stresować, kiedy to moja pierwsza i tak długo wyczekiwana (z narzeczonym staraliśmy się prawie 1,5 roku) ciąża! :)

Witaj tylko nie stresuj się za bardzo bo zaszkodzisz dzidzi. Wszystko będzie dobrze. Na kiedy masz termin porodu?

Słuchajcie czy wam też tak zimno? Jak bum cyk cyk chodzę w dwóch swetrach. Nie pamiętam żeby tak było w pierwszej ciąży.

Mi jest gorąco :p ja jestem. w 5 tygodniu. idę do lekarza w piątek. z objawów to mdłości, sennosc i mocny bol piersi - bardzo mnie bolaly od dnia owulacji bez przerwy

Witam nowe dziewczyny i gratuluje! Madziolina lekarz ok 17tej -dam znać. Kasiulka to miłego urlopu choć przy dzieciach to pewnie nie odpoczniesz wcale... Co do śniadania to też miałam dylemat ale ostatnio mam smaka ma chleb z dżemem [emoji12] pogoda dziś fatalna a mój nastrój podobny, wstawiłam rosół i chyba się położę...

Czesc dziewczyny:)
Jak wasze samopoczucia? u mnie masakra mdłosci zbiera mi sie na wymioty i nie mam wogole apetytu, draznia mnie wszystkie zapachy w domu, w sklepie..... a z kalkulatora wychodzi mi 7 tydzien a niestety wizyta u mojej ginekolog dopiero w nastepny poniedziałek bo jest na urlopie. jak myslicie nie za pozno? nie chce isc do innego gina bo jakos uwielbiam swoja lekarkę:)
pozdrowienia trzymajcie sie:):-):-):-):-):-)

Justa - nie nie za późno :-) Ważne, żeby pójść przed 10 tym tygodniem, żeby się na becikowe załapać;-)

Basbeko Witam moja imienniczkę:-)

Ewjaaa gratulację :tak:

Nedii też mam Martynkę łobuziaka :tak:, ale starsza od Twej córci bo ma już 4,5 roku.

Ja po cichu zazdroszczę tym co moga poleżeć. Też mnie mdli okropnie. Dodatkowo jestem w pracy a po pracy czekają na mnie moje dwie stęsknione księżniczki .

reklama
A ja chyba jutro na l4 pójdę dzisvbyla masakra...
Zawiozlam córkę i spałam bo myślałam że umrę...

Do góry