Hej dziewczyny ! Tydzień temu po zwleczeniu się z łóżka, coś mnie tknelo i zrobiłam test. Wyszły dwie krechy ☺ W ten sam dzień zrobiłam betę i takim oto sposobem dołączam do Was Lekarz, powiedział, że wszystko super, kazał odpoczywać i się nie stresować Ale jak tu się nie stresować, kiedy to moja pierwsza i tak długo wyczekiwana (z narzeczonym staraliśmy się prawie 1,5 roku) ciąża!
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
ewjaa witaj ;-) my też się długo staraliśmy j tez się stresuje żeby wszystko było ok. w którym tygodniu jesteś?
Needi
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ! Tydzień temu po zwleczeniu się z łóżka, coś mnie tknelo i zrobiłam test. Wyszły dwie krechy ☺ W ten sam dzień zrobiłam betę i takim oto sposobem dołączam do Was Lekarz, powiedział, że wszystko super, kazał odpoczywać i się nie stresować Ale jak tu się nie stresować, kiedy to moja pierwsza i tak długo wyczekiwana (z narzeczonym staraliśmy się prawie 1,5 roku) ciąża!
Witaj tylko nie stresuj się za bardzo bo zaszkodzisz dzidzi. Wszystko będzie dobrze. Na kiedy masz termin porodu?
Słuchajcie czy wam też tak zimno? Jak bum cyk cyk chodzę w dwóch swetrach. Nie pamiętam żeby tak było w pierwszej ciąży.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Mi jest gorąco ja jestem. w 5 tygodniu. idę do lekarza w piątek. z objawów to mdłości, sennosc i mocny bol piersi - bardzo mnie bolaly od dnia owulacji bez przerwy
MalinowaMarta
Witam nowe dziewczyny i gratuluje! Madziolina lekarz ok 17tej -dam znać. Kasiulka to miłego urlopu choć przy dzieciach to pewnie nie odpoczniesz wcale... Co do śniadania to też miałam dylemat ale ostatnio mam smaka ma chleb z dżemem [emoji12] pogoda dziś fatalna a mój nastrój podobny, wstawiłam rosół i chyba się położę...
justa13323
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny
Jak wasze samopoczucia? u mnie masakra mdłosci zbiera mi sie na wymioty i nie mam wogole apetytu, draznia mnie wszystkie zapachy w domu, w sklepie..... a z kalkulatora wychodzi mi 7 tydzien a niestety wizyta u mojej ginekolog dopiero w nastepny poniedziałek bo jest na urlopie. jak myslicie nie za pozno? nie chce isc do innego gina bo jakos uwielbiam swoja lekarkę
pozdrowienia trzymajcie sie:-):-):-):-):-)
Jak wasze samopoczucia? u mnie masakra mdłosci zbiera mi sie na wymioty i nie mam wogole apetytu, draznia mnie wszystkie zapachy w domu, w sklepie..... a z kalkulatora wychodzi mi 7 tydzien a niestety wizyta u mojej ginekolog dopiero w nastepny poniedziałek bo jest na urlopie. jak myslicie nie za pozno? nie chce isc do innego gina bo jakos uwielbiam swoja lekarkę
pozdrowienia trzymajcie sie:-):-):-):-):-)
_Hope
Justa - nie nie za późno :-) Ważne, żeby pójść przed 10 tym tygodniem, żeby się na becikowe załapać;-)
Basbeko Witam moja imienniczkę:-)
Ewjaaa gratulację
Nedii też mam Martynkę łobuziaka , ale starsza od Twej córci bo ma już 4,5 roku.
Ja po cichu zazdroszczę tym co moga poleżeć. Też mnie mdli okropnie. Dodatkowo jestem w pracy a po pracy czekają na mnie moje dwie stęsknione księżniczki .
Basbeko Witam moja imienniczkę:-)
Ewjaaa gratulację
Nedii też mam Martynkę łobuziaka , ale starsza od Twej córci bo ma już 4,5 roku.
Ja po cichu zazdroszczę tym co moga poleżeć. Też mnie mdli okropnie. Dodatkowo jestem w pracy a po pracy czekają na mnie moje dwie stęsknione księżniczki .
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
A ja chyba jutro na l4 pójdę dzisvbyla masakra...
Zawiozlam córkę i spałam bo myślałam że umrę...
Zawiozlam córkę i spałam bo myślałam że umrę...